Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguniaaaaaa

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

Gość aguniaaaaaa

Jestescie z kobieta ktora wam sie wczesniej nie podobała. a jestescie z nią tylko dlatego żeby zapomnieć o poprzedniej z która się rozstaliście. Czy z czasem możecie ja pokochac? Czy jeżeli na początku nie bylo tego czegoś to juz nie bedzie?

Gość IMO12404
Jest to możliwe, ale się nie łódź autorko. ;)

Gość IMO12404
łudź*...grrrrrr. :O

Gość aguniaaaaaa
To ja jestem tą z którą sie rozstał i jestem ciekawa czy on bedzie kochal i czy bedzie w życiu szcześliwy

@aguniaaaaaa,powiem szczerze: miałem taką sytuację i to niestety nie wypaliło,choć chciałem żeby to się powiodło; "wyleczyła" mnie dopiero ta trzecia,ale to już inna historia. Niestety,trzeba swoje "odchorować",bo może z tego nie wyjść nic dobrego...

Gość aguniaaaaaa
ja go zapytalam czy jest szcześliwy z ta osobą a on zrobil taka mine jakby miał zaraz płakać i powiedzial że ta osoba pomaga mu zapomniec o tym co było. A ja bym chciała żeby był szczęśliwy

Gość IMO12404
WomanInTheFog "Bardzo rzadko się to zdarza IMO ma rację" ­ W pierwszej chwili przeczytałem to jako "rzadko się zdarza, że IMO ma rację". Nie powiem, zdenerwowałem się i w nerwach miałem zażądać pokazania cycków. ­ Ale na szczęście doczytałem ze zrozumieniem i w ramach zgody pokażesz mi cycki. :classic_cool:

Gość aguniaaaaaa
Wypowie się jeszcze jakiś facet??

Gość pierdziulugulu
Nie pojmuje jak ludzie mogą godzić się na takie relacje. Po 1 jest to nieuczciwe w stosunku do kobiety z która dany człowiek nawiązuje relację. Okłamuje ją i zarazem siebie od samego początku. To egoistyczne i bardzo niewłaściwe zachowanie. Po 2 która kobieta świadomie zdecydowała by się na taką relację? Rozumiem, że temat założyła kobieta... Skoro wiesz, że facet traktuje Ciebie jak "zabawkę", to musisz być świadoma, że z czasem "leki" się odstawia na bok. Po 3 to najgłupsze co można zrobić. No i ostateczny wniosek - to możliwe, ale taki związek jest budowany na słabych fundamentach i w każdej chwili może się rozpaść z byle powodu.

Gość aguniaaaaaa
[zgłoś do usunięcia] pierdziulugulu nie wiem czy ta kobieta wie że on jest z nia tylko dlatego żeby sie wyleczyc z poprzedniej. Ja jestem tą z którą sie rozstał.

IMO Przyznaję się zjadło mi przecinek, stąd problem ze zrozumieniem :P Nie przypominam sobie, że się kłóciliśmy, ale niech Ci będzie specjalnie dla Ciebie masz w stopce na 5 minut pokazane :D

Gość pierdziulugulu
To współczuję i ciesz się, że z nim zerwałaś. Jak można być tak nieczułym i niewrażliwym? Czy on sobie nie zdaje sprawy z tego, że nie można się bawić ludzkimi emocjami? Jeśli ktoś naprawdę kocha to nie wiąże się z nikim innym przez minimum 2 lata. Taka jest moja opinia. On kocha tylko siebie i zachowuje się jak egoistyczny dupek.

Gość aguniaaaaaa
pierdziulugulu masz racje że był egoistyczny między innymi dlatego z nim skończyłam. Ale mimo wszystko jeszcze mam jakies do niego uczucia i chciałabym żeby był szczęśliwy. Ale chyba nie bedzie i to na własne życzenie

Gość pierdziulugulu
Zapewne to on powiedział Tobie, że jest z nią mimo tego iż mu się nie podoba, że nadal kocha Ciebie, że to tylko forma leku na ranę, którą mu zadałaś? No bo skąd wiedziała byś o tym wszystkim? To forma manipulacji i gry, rodzaj spisku, strategii... chce byś się nad nim zlitowała. Podłe i egoistyczne zachowanie niedojrzałego i pozbawionego uczuć człowieka, który zapewne zawsze musi postawić na swoim. Po co chcesz aby on był szczęśliwy? Powinnaś stać się czym prędzej obojętna na jego los. Masz ku temu solidne podstawy.

Gość aguniaaaaaa
to nie do konca było tak troche bardziej skomplikowana historia. Bylismy ze soba 6 lat i w tym przez rok mieszkalismy razem. Jak zamieszkalismy razem zaczelo sie psuć. Czeso sie kłóciliśmy on zaczął pisac ze swoja była i nawet sie z nia spotkał.A musze dodac ze sostawil była dla mnie. I podejrzewam że ona mu żrobiła nadzieje ze wrócą do siebie a pożniej kopneła go w dupe. Ja jak sie zorientowalam co sie dzieje to zrobilam to samo. Po jakis czasie sie spotkalismy zeby oddac sobie wzajemnie rzeczy i chwile rozmawialismy. On sie zapytał czy mam kogos. Wiec ja jego o to samo i własnie o to czy jest szczesliwy. A wczesniej wiedzialam że ma kogos po zdjeciach na NK.

Gość aguniaaaaaa
A to ze ta dziewczyna mu sie nie podoba to wiedzialam od niego duzo wczesniej jak jeszcze bylismy razem z reszta to da sie wyczuc ja tez ja troche znałam i traktował ja jak koleżanke a potem zobaczyłam że są razem szok

Gość pierdziulugulu
ale bagno dziewczyno... unikaj go jak ognia... smutne to trochę, ale facet krzywdzi tym samym wszystkie te z którymi się teraz będzie wiązał... on nigdy nie będzie szczęśliwy... szkoda tylko, że unieszczęśliwia po drodze innych

Gość pierdziulugulu
powinnaś też ostrzec swoja przyjaciółkę o tym co odkryłaś, dlaczego odeszłaś od niego i że on jej teraz robi to samo... powiela swoje błędy i krzywdzi... licz się jednak z możliwością utraty koleżanki

Gość aguniaaaaaa
To nie jest moja koleżanka widziałyśmy się może ze 2 razy i kilka słów zamieniłysmy. Z reszta wątpie żeby mi uwierzyła on bardzo dobrze umie bajerowac kwiaty kolacje przy świecach itp. A pozniej powoli wychodzi jaki naprawde jest.

Gość pierdziulugulu
i paradoksalnie na takich właśnie kobiety lecą najbardziej... w zasadzie poniekąd wpadacie w sidła które zastawiacie same na siebie za sprawą waszego toku myślenia...

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Byłem w takiej sytuacji. Odpowiedź brzmi nie. Albo facet coś do dziewczyny czuje albo nie. Kobieta może się starać kochać.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Ale to wtedy udawanie. Stara się jak czegoś chce. Tak to już jest z kochaniem, że tego się nie wybiera i nie wzbudza. Uczucie albo jest albo nie ma.

Gość aguniaaaaa
dzieki za odpowiedz

Gość RÓWNIEŻ FACET
Też tak miałem. Kochałem jedną. Pierwsze spojrzenie, kilka słów i już coś było, później rozmowy, spotkania. I zakochałem się. A nawet w łóżku nie byliśmy. Także to przychodzi samo i też uważam że albo od początku coś iskrzy albo nie.

Gość RÓWNIEŻ FACET
Z czasem to może być przyzwyczajenie, staranie się być z drugą osobą bo tak łatwiej, wygodniej. Ale uczucie się pojawia samo. Tak po prostu jest komuś pisane albo nie. Nie ma się na to wpływu. Ktoś kto myśli iż można sobie stworzyć uczucie jest dziecinny. Często kobiety tak mają. Upatrzą sobie jakiegoś faceta i sądzą iż jak będą się starać to je pokocha. Prawdziwego uczucia i kochania niestety ale nie wzbudzi się nigdy na siłę.

Gość aguniaaaaa
To w takim razie jeżeli on jest z nią a jej nie kocha to pewnie zle ją bedzie traktował

Gość RÓWNIEŻ FACET
Nie musi jej zaraz źle traktować. Może się starać nawet, być w porządku, ale to nigdy nie będzie to co prawdziwe uczucie po obydwu stronach. Bylem w związkach z dziewczynami których nie kochałem, ale się starałem, oraz raz z dziewczyną którą kochałem. Dwa światy.

Gość RÓWNIEŻ FACET
Tamte się starały i nic z tego nie było. Ta która kochałem nie robiła nic. Samo przyszło.

Gość aguniaaaaa
A dlaczego byłeś z tymi kobietami których nie kochałeś?