Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mateo1986

pierscionek zareczynowy, wymienic?

Polecane posty

Gość Tak zerkam
I to napisala bogata paniusia ktora ma biznesmena i w luksusach sie tarza jak swinia w blocie ruszyc gowno to smierdzi

Gość zapomniałam,ze 90 % pospołu ma
nie tarzam się w luksusach. pracuję sama na siebie i dziecko--jak chcesz wiedzieć. nie trzeba rzygac forsą,zeby miec dobry gust i wyczucie smaku--ot co🖐️

Gość ONA-ona wkurzona
Hm... powiem Ci tak, że kilka razy widziałam u swoich koleżanek pierścionek zaręczynowy bardzo cieniutki (grubość kapsla od tymbarka...) masakra... wyglądało to tak jakby był kupiony za 5 zł... Popatrz może dokładnie na allegro, tam są na prawdę ciekawe oferty prosto od producenta. Ja np. dostałam od rodziców złoty pierścionek (przepiękny!) na średniej grubości obrączki złota z idealnie pasującym do Niego kwadratowym brylancikiem (czy jakimś tam kamieniem ;D hehe) i poważnie wygląda powalająco, pierścionek kosztował 500zł, bo sama go wybierałam a każda koleżanka uważa że dali za to ok. 2000zł , trzeba kupować z gustem i klasą, a nie trzeba wydawać na to fortuny.

Gość Tak zerkam
Wiesz gdzie mam twoj gust ?jak ci nie podoba to spierdalaj i sie nie wypowiadaj

Gość 363463
uważam że jest b. ładny i nie powinieneś go wymieniać :)

Gość ONA-ona wkurzona
Jezuuu... nie widziałam zdjęcia, no pierścionek jest tragiczny... poważnie ! okropny wręcz, na zdjęciu w ogóle ni widać że to złoto.. (ale to może przez światło) , dodatkowo tego typu modele były modne 5 lat temu kiedy sama wybierałam, hmm.. nie ma nic nowszego po tylu latach ? Obcykany i tandety... i 700stów.. masakra i wtopa

Gość oddala bym
Osobiscie na zareczyny chciala bym dostac skromny pierscionek, ale ten niestety nawet jako skromny sie nie zalicza, wyglada na bardzo mikroskopijny i delikatny, bala bym sie go nosic, zeby sie nie polamal przy pierwszej lepszej okazji. Na twoim miejscu bym go oddala i odwiedzila wszystkich zlotnikow w okolicy, na pewno znajdziesz cos ladnego w dobrej cenie. A jak nie masz mozliwosci i musisz szukac przez internet, to patrz na wage i wymiary, bo zdjecia zawsze sa przeklamane. Powodzenia!:D

Gość shsjis
po pierwsze powinienes znac swoja dziewczyne na tyle zeby wiedziec jaki ma styl.Mi osobiscie twoj pierscionek bardzo sie podoba.Mam podobny z jednym brylantem tylko duzo duzo wiekszym bo mojego meza bylo stac ale gdyby tak nie balylo taki wlasnie mi by sie podobaacl.Prosty i elegancki.Moj maz wiedzial ze ja lubie sie tak ubierac i jak mam miec pierscionek w ktorym bede chodzic caly czas ma byc wlasnie taki,prosty z jednym brylanetem.Moze idz ze soja do jubilera tak przez przypadek jak bedziecie na sklepach i zwroc uwage przy czym sie jej oczka swieca :P

Gość shsjis
kazdy jest inny,ja wole maly ale brylancik niz stado beznadziejnych kamieni w tylu bazarowym a co do mody jak tu pisza to wezcie ludzie pierscionek zareczynowy nie ma byc modny tylko ponadczasowy.Moze napisz cos wiecej o swojej dziewczynie,jak sie ubiera,co lubi robic,jaka bizuterie nosi to cos ci bede mogla powiedziec.Nie patrz na to komu tu sie podoba a komu nie i czy jej kolezanka sie spodoba bo to jest dla niej i ona beddzie w tym chodzic cale zycie.

Gość oddala bym
@ONA-ona wkurzona akurat ten ostatni co pokazalas wagnada na strasznie tandetny. Pierscionek pokazany przez Mateo wsumie nie jest taki zly, najgorsza jego wada jest to ze jest cienki jak zylka i taki moze ladnie wygladac na naprwde bardzo cieniutkich paluszkach kobiety, inaczej wyda sie smieszny.

Gość bardzo ladn ten, ktory wybrale
jest bardzo ladny, delikatny i ciekawy (2 rodzaje zlota, do tego brylancik) chyba, ze twoja dziewczyna lubi mega obwieszac sie bizuteria;)

Gość bardzo ladn ten, ktory wybrale
klasyka z nuta nonszalancji:)

Gość jenk
wolę jeden brylancik niż kopę cyrkonii

Gość pam pam pam
i bardzo dobrze, nie wymieniaj, bo pierścionek jest bardzo skromny, ale ELEGANCKI myślę, że nie podoba się tym paniom, które lubią się obwiesić biżuterią, tę tandetę, żeby tylko było jak największe.

Ładny kupiłeś pierścionek, autorze. A jak ktoś chce coś cięższego i większego, to niech zafunduje sobie kajdanki.