Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża czy nie

Czy to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość ciąża czy nie

Witam, tak się zastanawiam czy to wszystko co ostatnio czuję może wskazywać na ciąże... -kłucie jajników (pierwszy raz w życiu takie coś) -ból w dole brzucha jak na @ ale o wiele delikatniejszy (a do @ jeszcze ponad tydzień więc u mnie na ból brzucha z tego powodu o wiele za wcześnie) -nieznaczne mdłości prawie po każdym posiłku, bez wymiotów -bóle głowy i zawroty -straszna senność -rozdrażnienie i huśtawka nastrojów -zachcianki na coś za czym nieszczególnie przepadałam i uczucie niemal wiecznego głodu. Jak myślicie? Pytanie kieruję głównie do mam lub przyszłych mam, które to przechodziły bądź przechodzą.

Gość zxzz
może tak a może to pms.

Gość Może być ciąża a
może nie być.

Gość tak i owszem oczywiście
to ciaza urojona,kolejna wariatka co tydzien po ewentualnym zapłodnienu ma zachcianki

Gość ciąża czy nie
Do autora/autorki ostatniego wpisu. Odsyłam do ostatniego zdania mojego pierwszego wpisu. I ponawiam pytanie.

Gość raczej choroba
Tak wczesnie ciąża nie daje objawów, nawet jak jakas kobieta powie, ci że tak miała tak wczesnie, to znaczy, że to przypadek - takie objawy i ciąża, To raczej jakaś infekcja. Skoro do miesiączki masz tydzień to ledwo na dniach doszłoby do ewentualnego zagnieżdżenia a dopiero wtedy produkowane są hormony odpowiadające za ciążowe objawy...