Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie..................

Podrywa mnie 11 lat starszy, bogaty facet...

Polecane posty

Czyli ogólnie nie przekreślać na dzień dobry, tylko zgodzić się w końcu na spotkanie i wtedy myśleć co i jak i czy kontynuacja ma sens..?;>

a ja właśnie zostawiłam 5 lat młodszego faceta, z którym byłam 20 lat... właściwie to sam odszedł ( z powodu mojej sugestii ), jestem bardziej wykształcona, zarabiałam 5 razy więcej, o cholera... To chyba szalona siła seksu... Spodobał mi się facet 14 lat młodszy, niebotycznie inteligentny, wyksztalcony... lata, pieniądze się nie liczą... w moim wypadku a w tym może jednak kasa...

Nie wiedziałam, że bycie architektem świadczy o innej mentalności:D Czyli patrząc na Twój pierwszy wpis, Ty chciałbyś tylko pobzykać i kupić dom swojej wybrance?:D

w jakim sektorze zarabiasz 5 razy wiecej? albo on byl cieciem albo ty jestes prezesem PGNIG... ;)

Czyli Tobie przeszkadzało to, że Ty jesteś bardziej wykształcona i że więcej zarabiasz... Ale dlaczego właściwie się rozstaliście, tylko z powodu pożądania w stosunku do innego..?

Potrzebujesz miłości mówisz.. A nick to tak przypadkiem się wybrał?:P

zbereźnik hiii... jestem osobą zaufania publicznego, mogę się chwalić, lecz zdradzić branżę, nie ... Ale ogłaszam wszem i wobec - JESTEMWOLNA, DO WZIĘCIA !!!

Ale ja nie mówię, że to źle..:P

Gość heniek z wybrzeża
tak, jestem nią zainteresowany. Ona ma coś w sobie, choć ja sam pewnie nigdy w życiu nie zaczął się nią interesować. Wolałbym żeby miała większe piersi, była wyższa, trochę zgrabniejsza no i przede wszystkim wolałbym żeby była zdziebko ładniejsza od ......

Gość ciotka tekla
ty nie kombinuj i nie kryguj sie przynajmniej SAMA PRZED SOBA. sytuacja jest prosta jak drut. facet okayuje ci zainteresowanie. i teraz - albo skorzystasz albo nie. nie dorabiaj ideologii o statusie materialnym itp. az wierzyc sie nie chce zes taka gaska. on jest w wikeu ze chce sie ustatkowac. .. tez mi... ale roznica wieku. toz to gnojek mlody )mam 40 lat) .. wiesz co ? on nie ma tego co ty --------------------- nie ma jednej rzeczy-- tych twoich lat ... no coz laski w twoim wieku to target jego ))) nie badz glupia gaska i nie stwiaj glupich pytan na forum. zapytaj czy TY chcesz. nie martw sie. on jest w ieku kiedy bedzie chcial i zony i dzieci i domu. spoko. to nie starzec.. wiec sie zastanow czy bys go chciala DLA SIEBIE na dluzej. jak tak to idz do przodu i nie stwaiaj naiwnych pytan

"Wolałbym żeby miała większe piersi, była wyższa, trochę zgrabniejsza no i przede wszystkim wolałbym żeby była zdziebko ładniejsza od ......" - może daj jej o tym znać, żeby dziewczyna zdążyła się wycofać zanim się zaangażuje;)

zbereznik - widzę, że nieźle wyposzczony jesteś:P;)

Gość heniek z wybrzeża
tak, ładniejsza od mojej żony. Dziewczyna jest całkiem ładna, ale teoria głosi że kochanka powinna być większą laską. Sporo facetów ma tak brzydkie żony, żeby chyba pozwalały im mieć kochanki, a same mają grzecznie w domu siedzieć.

To nie jest dorabianie ideologii, tylko myślenie o przyszłości.. Uważam, że taki związek może być pułapką, że ludzie przy kasie później to wykorzystują, że wypominają mniej zamożnemu partnerowi.. Wolałabym być z facetem, z którym mogłabym się wspólnie dorobić i nigdy nie mieć przy nim uczucia, że jestem od niego zależna. Poza tym ja jeszcze studiuję, czuję się mentalnie młodo, jak studentka, nie spieszy mi się do poważnych zobowiązań, a nie wiem czego może chcieć koleś w jego wieku.. Może i moje pytania są naiwne, ale nic na to nie poradzę, że lubię najpierw dobrze się zastanowić;)

A ta dziewczyna wie, że jesteś żonaty? Tobie nie przeszkadza ten drobiazg..?;)

Gość heniek z wybrzeża
to wszystko zalezy czy jestes dziewicą, ile razy pukałaś się w swoim zyciu i ilu mialas partnerów. Jak pukalas się z 10 facetami, to umów się z nim, pukniecie sie parę razy i hej do przodu. reszta się jakoś ułozy.

Gość heniek z wybrzeża
ona doskonale wie, że jestem zonaty.

zbereznik - czyli romantyk w potrzebie?;)

tak czy nie ty sie lepiej zastanow nad dalsza konwersacja ze mna, bo jak cos to ja cie z lozka przez miesiac nie wypuszcze, az cie ze studiow wywala, bo nie bedziesz chodzic... :P ;)

Widzę, ze ktoś się pod naszego Heńka podszywa..;)

Gość marrrooond
wiesz uważam że możliwe że facet chce Cię wykorzystać i skoro czujesz się tą gorszą - mniej zarabającą i pod różnymi tam względami słabszą to może daj sobie spokój z nim ... ale skoro lubisz kasę i zgodzisz się na wszystko z nim to umów się z nim .. ale coś wydaje mi się że jemu chodzi tylko o jedno , bo faceci z kasą zazwyczaj tak mają gdy startują do kogoś niżej postawionego niż oni sami [ myślą że Cię kupią , właśnie ja dlatego takowych unikam ]

zbereznik - facet z fantazją z Ciebie, to dobrze;):D

Gość heniek z wybrzeża
ten z 21:02 to podszyw, dopiero teraz zobaczyłem. Ale żone mam, to byłem ja.