Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie..................

Podrywa mnie 11 lat starszy, bogaty facet...

Polecane posty

zbereznik - i co, jakie okazały się na żywo?:> Widziałeś wcześniej ich fotki, czy tak w ciemno się spotkałeś?:>

Gość uhuu
ale sciemniasz tutaj autorko,jakby bogaty facet ktory ci sie podoba proponowal spotkanie od roku,to bys nie dala sie prosic tyle czasu i nie myslalabys ze jest za bogaty i za stary?tylko 11lat!/ Tylko bys dazyla do spotkania. 24latki,nie maja takich dylematow!!nawet te najbardziej niesmiale.

tak zawsze wymienialismy sie fotkami, ale nie upraszczaj, nie umawialismy sie na seks. z reszta to byly naprawde fajne dziewczyny i tak jak mowie, widuje je jeszcze czasem w realu... ;)

Gość heniek z wybrzeża
żadna metoda nie działa, ani kolacja, ani na ostro, ani na czułe przytulanie, ani ...... nic nie działa. to mi się nie chce jej męczyć. Słyszałem zberezniku, że Wam cargo zamknęli, prawda to?

Gość heniek z wybrzeża
znikam, pora skoczyć na fajkę, w domu nie palę bo to zasmradza chatę.

uhuu - ale ja go nie widuję codziennie, tylko raz na jakiś czas, raz na kilka miesięcy powiedzmy. Poznałam go w poprzednie wakacje, czyli można powiedzieć, że znam go jakieś 1,5 roku, ale widziałam go w tym czasie jakieś 7-10 razy, proponował mi za każdym razem spotkanie, ale to nie jest jakoś super często, skoro widzieliśmy się tylko tyle razy, także nie widzę w tym nic dziwnego, że odmawiałam. Co innego jakby ktoś codziennie naciskał, to może szybciej bym wymiękła:P Poza tym ja wcześniej się z tego raczej śmiałam, bo myślałam szczerze mówiąc, że jest jeszcze starszy, dopiero ostatnio dowiedziałam się ile ma lat i dopiero teraz przyszła mi do głowy myśl, ze może jednak się z nim umówić. A co do nieśmiałości to to jest akurat sprawa indywidualna, ja na co dzień nie jestem, ale ta akurat sytuacja mnie onieśmilała..

A poza tym każdy ma w życiu inne dylematy, dla mnie 11 lat to duża różnica wieku i finanse też mają znaczenie, bo uważam, że żyjemy w dwóch różnych światach, więc nie widzę nic dziwnego w moich dylematach..

Heniek - to może powinieneś z nią szczerze pogadać i przemyśleć czy ten związek ma jeszcze sens? A potem ewentualnie myśleć o związku/romansie z nową kobietą..

zbereznik - ja wcale nie upraszczam, pytałam z ciekawości i nie widzę w tym nic złego;) A na co dzień nie masz okazji do poznania kogoś, że szukasz tutaj? Czy po prostu wyznajesz zasadę, że każdy sposób jest dobry?:D

mam... ale nie spelniasz kryteriow. poznaje dziewczyne jak 3 sekundy wytrzyma moje spojrzenie. robie to zawsze... ;)

Gość szuka laski na seks
możliwe że będzie CI płacił Wybór należy do CIEBIE - aż taka głupia jesteś czy udajesz? :)

zbereznik - że co? Możesz napisać jeszcze raz, ale tak krok po kroku?:P

szuka laski na seks - dla mnie świat nie jest czarny albo biały;)

ulica ide ja idzie ona. patrzymy na siebie, jesli opusci wzrok ide dalej, ale jesli wytrzyma... ;)

Gość uhuu
ale sciemniasz tutaj autorko,jakby bogaty facet ktory ci sie podoba proponowal spotkanie od roku,to bys nie dala sie prosic tyle czasu i nie myslalabys ze jest za bogaty i za stary?tylko 11lat!/ Tylko bys dazyla do spotkania. 24latki,nie maja takich dylematow!!nawet te najbardziej niesmiale.

Gość marrrooond
11 lat to wcale nie duża różnica . Lepiej starszy niż młodszy [ takie jest moje zdanie ] Nie wiadomo co on sobie myśli na Twój temat i jaki naprawde jest . My tu na forum nie wiemy- bo go nie znamy czy on na 100 procent szuka laski na sex , ale jakoś wydaje mi sie że niestety chyba tak ...

Gość szuka laski na seks
to współczuję ... myśl dalej do menopauzy już blisko :o

Zbiereznik - a co jeśli wytrzyma... A tak swoją drogą to widzę, że z Ciebie niezłe ziółko: " dla mnie jak dziewczyna nie ma obraczki to znaczy ze jest wolna. jak ma obraczke, to chocby byla fantastyczna, cudowna, i w ogole - nie dotykam... " :P:P;)

Gość marrrooond
facet którego stać na wiele pod względem materialnym raczej wszystkie panie traktuje jak towar który można kupić .... mimo że Jesteś wykształcona itp....to wiesz facet widzi tylko to co chgce zobaczyć czyli dosadnie mówiąc ....wiesz co .. W tym temacie powinni wypowiedzieć sie faceci co bogaty facet widzi w młodszej od siebei kobiecie ?

marrrooond - no wiem, wiem, dopóki się z nim nie spotkam to nie da się tego stwierdzić, ale tak na chwilę obecną to skąd Twoje przeczucia, że jednak tak jest....?:>

szuka laski na seks - chyba mnie nie zrozumiałaś/łeś...

marrrooond - no fakt, najlepiej jakby ktoś taki tutaj się wypowiedział..

Gość marrrooond
w/g mnie facet z kasą w młodszej widzi obiekt seksualny który może sobie kupić i robić z tym co chce bo to kupił ....i zapłacił Być może się mylę i istniają jacyć nie z tej ziemi którzy myślą inaczej są inni .... tego nie wiem ...

nie moge zdradzac ci wszystkich sekretow krolewno, byc moze kiedys spotkam cie na jednym chodniku... ;)

Ale powiem wam, za co zapewne za chwilę zostanę zjechana, że jestem głupia, naiwna i takie tam bla bla:P Ja zawsze podświadomie zakładam dobre intencje i myślę sobie, że wydaje mi się, że to dobry człowiek i może gdybym go lepiej poznała, to udałoby mi się np zyskać dobrego kolegę/przyjaciela, który z racji wieku mógłby mi dawać wiele dobrych rad na życie i że ogólnie byłaby to wartościowa znajomość...

zbereznik - W Wawie bywam rzadko, także małe prawdopodobieństwo, że miniesz mnie na ulicy..;) A czy lubię facetów z zasadami? Hmm.. to zależy od sytuacji..;)

Gość szuka laski na seks
jak cię czytam to mam wrażenie że jesteś smutną szarą myszą z pajęczyną pomiędzy nogami

to nie zalezy od sytuacji, to sposob na zycie... ;) to wlasnie dlatego ten koles tak cie oniesmiela. kiedy prawi ci komplementy to jest jednak dzentelmenem. prawdopodobnie gdybs nawet kochala sie z nim na ksero nikt by sie o tym nie dowiedzial, bo czlowiek z zasadami nie powie o swoich podbojach. to nie zalezy od sytuacji krolewno... ;)