Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie..................

Podrywa mnie 11 lat starszy, bogaty facet...

Polecane posty

Gość marrrooond
tzn mam na myśli że napisał Ferdynand prawdę na temat intencji tego faceta a nie że Ty widziałaś siebei na ślubnym kobiercu - bo tak naiwna to nei jesteś , no bez przesady .....

Co do tego seksu lub seksu ze sponsoringiem to ja nie zaprzeczam, że tak na pewno nie jest, bo właśnie bardzo możliwe, że dokładnie o to mu chodzi;) W poście wyżej miałam na myśli po prostu to, że ja nie robię wcale dalekosiężnych planów, jak to odebrał Ferdynand, że to tylko takie babskie analizowanie i nic więcej;)

Poza finansami i różnicą wieku boję się też że będzie nalegał na anal... raz kiedyś spróbowałam i nigdy więcej. :(

Gość marrrooond
a może wybierzesz karierą naukową zrobisz doktorat .. Tobie wcale na ślubach nie zależy temu facetowi też nie on chce jednego a Ty wolałabyś aby widział w Tobie przyjaciela ..ale chyba to niemożliwe ..;]

Wiadomość z 23:13 to oczywiście podszyw;)

A myślicie że da się być w związku ze starszym bogatym facetem bez seksu analnego?

Gość ferdynand niewspaniały
Marrronnnd, czy jak ci tam (za duzo masz tych r i n, żeby spamietac) - my, faceci, wiemy o co chodzi. :) 🖐️ A panie niech sobie dalej bujają w oblokach.

Gość oj autorkoko.....
nawet nie jesteście razem, nawet nie poszliście na kawę a ty sie martwisz ze bedzie chcial anala? :D

Gość marrrooond
a tak poza tym to uważam że ten facet zalicza panienki jak leci .... Szkoda prądu ... i czasu .. Lepiej poczytać coś na kafe lub książkę :) niż zajmować sobie miesce w swojej głowie na kogoś takiego ... Wytworzył mi się obraz kogoś bardzo beznadziejnego [ mimo jego wielkiego majątku ]

O cholewcia, ale spaliłem. Pomyliłem ci płec, marrooond. Wybacz starcowi zgrzybiałemu, demencja juz mnie zżera i ćmi mi sie w oczach. :D

marrrooond - Ogólnie to mam takie plany, jeszcze nie wiem czy na pewno tak będzie, ale właśnie myślę nad doktoratem;) No ale to w odleglejszej przyszłości, nie teraz. Dlatego tym bardziej ślub i dzieci są mi zupełnie nie po drodze.. Pożyjemy, zobaczymy;)

Gość zabioreee cie wlasnie tsm
duzo wazeliny i jechana!

oj autorkoko..... - przecież wiadomo, że te wpisy o analu to podszyw;)

Gość marrrooond
do Ferdynanda : ja nie wątpię że faceci wiedzą o co chodzi ..ale my kobiety czasem sobie chcemy myśleć życzeniowo , ale wiemy tak naprawde że wcale nie jest tak jak sobie życzyłybyśmy :) jestem stara więc niestety wiem [ tzn starsza od autorki ] Ale co do facetów to zarówno srarsi i młodsi chcą tego samego z tym że ze starszymi czasem ,/ choć nie zawsze można porozmawiać :)

no to moze sprobuje jeszcze raz z tym analem, a myslicie ze trzeba wczesniej lewatywe zrobic???

Gość tylko nigdy nie bierz z dupy
do ust.

marrrooond - no jak się tu naczytać to mi samej wytwarza się w głowie obraz kogoś bardzo negatywnego:P Ale i tak uważam, że na 1 spotkanie iść nie zaszkodzi i wtedy pomyślę co dalej:P

Gość heniek z lasu
tylko zabierz wazelinę i gruszkę do lewatywy. :classic_cool:

Gość nie dziwi Cie, ze taki starszy
facet i nadal singiel:o na pewno ma jakies skrzywienie

Gość marrrooond
autorko widać od razu że masz poukładane w głowie rób to co chcesz w życiu a nie zawracaj sobie głowę jakimiś tam ....wiesz... życzę powodzenia ...

Nie wiem czy on jest singlem, bo nigdy go o to nie pytałam. Rozmawialiśmy tylko o sprawach służbowych albo o mnie. O nim to jakieś ogóły, ale nie pytałam o tak prywatną rzecz na spotkaniu służbowym.

marrrooond - dziękuję bardzo za wszystkie rady, miło czasem dowiedzieć się jak dana sprawa może wyglądać z punktu widzenia innej osoby:) Tym bardziej, że Twoje poglądy były wyrażane w sposób kulturalny, co jest dosyć rzadkie na kafe:P Ja będę już uciekać, także jeszcze raz dzięki, tym razem wszystkim:) Życzę miłego wieczoru:)

Gość całego wątku nie czytałam
Autorko zadaj sobie pytanie, czy gdyby ten o 11 lat starszy pan z miłym głosem pewny siebie był np pracownikiem produkcji i zarabiał 1500 na rękę, czy też by cię tak intrygował. mam co do tego wątpliwości, pewnie być czuła obrzydzenie i myślała sobie stary oblech mnie podrywa. jesteś młoda szukaj sobie faceta w podobnym wieku. 11 lat to niby nie dużo ale jest już różnica w poglądach, życiowych celach na tej płaszczyżnie ciężko wam będzie się dogadać.

Gość mi wygląda na manipulatora - bawi go zmieszanie autorki, napawa sie tym. Mnie to brzydko pachnie, facet ma wladzę i lubi tej władzy uzywać. Tacy są w domu tyranami. Wiem, bo mój stary taki był. A na zewnatrz wspaniały, inteligentny, panie za nim szalały. A w domu bydlę do kwadratu.

Gość ja tez uwazam, ze 11 lat to
za duza roznica i pachnie kretaczem co chcialby przeleciec mlodsza dupe

No pewnie że spróbuj :) Wbrew stereotypom to nie jest aż tak wielka przepaść wiekowa, może się okazać, że nadajecie na tych samych falach.

Gość gość
Na poczatku jak mnie zacznie starszy podrywac to jestem bardzo niesmiala ale gdy zaczyna mi u niego coraz wiecej sie podobac i moja krew sie buzy to juz cos innego,a gdy juz znajdziemy sie w jakims pomieszczeniu sam na sam to wchodzi we mnie wcieklizna a jak juz mam jego rycerza w sobie to zwijam sie jak moge i pomagam mu wpychac mi calego ze byl we mnie jak najglebiej i sprawil mi jak najwiecej przyjemnosci.Starsi faceci maja duzo trwardsze i nie sposzczaja sie tak szybki jak nastolatki

Gość Annna M
On 35 Ty 24 Facet nawet w wieku 50tki może być przystojny, a Ty w wieku 30 brzydka.. Poza tym wydaje mi się, że w związku facet zawsze powinien być starszy. ----- Ania http://www.tesprawy.pl

Gość gość
tylko jak jest kasiasty, w innym przypadku komu na co potrzebny duzo starszy facet? jak nie ma kasy i nie mozesz miec wygodnego zycia, to nie ma sensu tracic czas na tyle starszego faceta.