Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość yule

zabolało by was to?

Polecane posty

Gość yule

Bo kurde nie wiem czy ja przesadzam czy wyolbrzymiam. Miałam swego czasu pewnych znajomych. Byli to ludzie z blizszego otocznia mojej przyjaciolki i jej brat. Wiec z racji tego ja tez sie z nimi widywalam tak bylo przez kilka lat, że jak coś się organizowało to stała grupa była. I juz się tak kilka razy zdarzyło, że oni sobie cos organizowali razem i mnie np zapraszali jak sie przez przypadek dowiedziałam, że oni coś organizują. Tak jak dzisiaj. Byłam w trasie samochodem i stwierdziłam, że skoro kumpela przyjechała z miasta w którym mieszka to do niej wpadne na fajeczke. jak sie okazało ona mi napisała, że w sumie to ona z sie z bratem zbieaja do K. i ze w sumie to zebymm do niej zadzwonila to moze tez bede mogla wpasc??? Na co ja jej odpisalam, że nie bede sie wpraszac. na co ona ze w sumie to oni wpadli na ten pomysl i ze to oni sie do niej wpraszali. Potem tamta dzwonila i pisala ze moge wpasc. Ale kurde nie wiem głupio sie poczułam. Odmówiłam. i teraz siedze i rozmyślalam, czy przesadzam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować