Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultrasXson

obawa..pomoc

Polecane posty

Gość ultrasXson

Witam, nie bd sie rozdrabnial tylko przejde odrazu do rzeczy i opisze cala sytuacje. Jestem z moja dziewczyna od 4 miesiecy. Mam 22 lata ona 23. Podjelismy decyzje o naszym "pierwszym razie". Zrobilismy to 30 listopada , wlascie bylo to 4x. Ona byla dziewica, od trzech tygodni przyjmowala tabletki antykoncepcyjne "Lesine" pierwsza wziela 1 dnia okresy zgodnie z ulatka. Nigdy zadnej nie opuscila ani nie miala biegunki czy tez wymiotow po wzieciu tabletki. Jako ze to byly nasze pierwsze proby wspolzycia to zdecydowalismy to uzywalem dodatkowo prezerwatyw. Niestety towrzyszyl nam przy tym wszystki alkohol i zdarzylo sie tak ze 2 razy "wszedlem" bez prezerwatywy. trwalo to pare sekund moze z 15-20. Po czym lecialem szybko po gumke bo jednak obawialem sie wpadki. Nie pamietam zebym w niej konczyl po za tym nawet gdyby tak sie zdarzylo to niemozliwe byloby zalozenie prezerwatywy. Nawet jesli prezerwatywa to zabezpieczenie dodatkowe po to ona bierze tabletki zebym ja nie musial ich stosowac , czyz nie ?

Gość akukuruku
no...tabletki bierze się po to, żeby prezerwatywy nie stosować, jeśli to jest twoje pytanie. Ale czemu je zadajesz? spóźnia jej się okres, czy coś? Bo tak nie do końca rozumiem cel tego wpisu?

Gość ultraxsson
Nie okres teraz pewnie nie wiadomo keidy nadejdzie.. Bardizej nas martwia te zawroty glowy trwaja juz trzy dni pytanie czy moga byc to objawy ciazy ? (od stosunku minely juz 3 tyg) jesli nie to od czego te zawroty moga wystepowac...

Gość akukuruku
Może ze stresu ma zawroty, może to jeszcze od tabletek (jakoś nie do końca rozumiem z Twojej wypowiedzi, czy nadal je bierze??).., może się zaziębiła, może od żołądka.. jest wieeele przyczyn zawrotów głowy.Jeśli rzeczywiście brała tabsy, to raczej ryzyko zaciążenia jest prawie żadne.