Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda że tylko tak mogę

Kocham Cię. Wesołych Świąt.

Polecane posty

Gość ha nikt nigdy jej stóp
nie masował a co dopiero ... ale dorabianie teorii czuła by sie pewnie skrepowana trzeba miec duze zaufanie do kogos zeby dac cos do masowania

Ale to byl taki emocjonalny sen, ja nie wiem co mu w duszy siedzi, wazne ze mi się też jakby lzej zrobilo, bo czulam sie temu winna. Odrzucilam cos co moglam rozwinac. Na koniec go mocno opierdoliłam,on przyjal to z pokora. A kilka dni temu po kilku miesiacach snil mi sie, powiedział że sie zaangażował i nie tak to miało wyglądać. Przeprosił mnie, powiedział że chciałby ze mna byc, tulił i pocałował... Sen sie urwał w którymś momencie tak poprostu

Gość a ja ta twoja m
musisz mu wyznać uczucie we śnie :)

Gość sama nie wiesz czego chcesz
raz to potem tamto przyjdz jak dorosniesz

I jeszcze w tym snie mi pokazał symbolicznie coś i tknelo mnie by sprawdzic co oznacza.. faktycznie sprawdzilo sie. A wtedy mialam pewne powody i mysle ze mimo wszystko,z jednej strony zrobilam dobrze.

Gość Ewelllina Lilly
szkoda, że choć rozum mówi zapomnij to serce ci podpowiada inaczej :) teraz taki czas sprzyjający tęsknocie i chęci bycia blisko. Współczuję

Gość tez nie moge wprost
niestety:(

Gość czemu????
???

Gość Josh_
Mnie przyśniła się wczoraj kobieta, której wyznałem swoje uczucia, a która mnie odrzuciła. W tym śnie to ona wyznała mi,że źle zrobiła,że coś do mnie czuje i nie pamiętam, ale się do mnie przytuliła. Obudziłem się i wszystko wróciło. Próbowałem o niej zapomnieć. Zerwałem kontakt. Mam wrażenie jakby to wydarzyło się naprawdę. Możliwe,że tęskni za mną teraz, myśli o mnie. Mam ochotę ją odnaleźć, ale nie wiem czy to coś da, czy jest jeszcze szansa. Wiem,że jest tą jedyną.

Gość nie podniecajcie sie
sny to tylko sny;) nie maja nic wspólnego z rzeczywistoscia

Gość TruskaVa
Josh, a ile czasu mineło od tamtego momentu? Przeanalizuj sobie wszystko, być może nie warto się odzywać z tego powodu że wszystko dopiero wróci jak to zrobisz.Sny to tylko sny, jak ktoś już wspomniał. Mogą wyrażać Twoją ukryta tesknote za nia, pragnienie jej obecnosci, mimo że usilnie starasz się żyć bez niej i zapomnieć. Lecz z drugiej strony, skoro uważasz że jest tą jedyną, walcz. Nie masz nic do stracenia.

Gość a mi sie śniło, że...
i nawet się nie obudziła

Gość hjdsh
ale życzenia zawsze możesz wysłać w realu, to przecież nic złego i nie powinno być żle odebrane.

Gość ty wyzej
nauczyli cie czytac???? pisala ze zerwal z nia kontakt i gdzies wyjechal czyli pewnie pozmienial numery,spalil mosty za soba

Gość dobry pomysł na top:)
to i ja zostawię życzenia:dla KA Niech magia Świąt Bożego Narodzenia Spełni wszystkie Twe marzenia, Niech blask miłości Twe serce wypełni I radością Cię przepełni ! Niech ciepłem ogrzeje każdy kąt, Dziś życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT 🖐️

Gość tez sie podpinam
z dedykacja dla D.

Gość KaJakKajak
A ja się podpinam pod odbiorców "KA" ;) Dzięki!

Gość W jak Wagon
ja sie nie podpinam

Gość możesz dużo więcej
ale wystarczy jak napiszesz moje imię,tutaj

Gość mamy inne marzenia,cele
priorytety,wiec nie ma sensu...nic po prostu Wesołych Świąt i życzę Ci-Życzę, byś potrafił marzyć o przyszłości, czerpiąc słodycz z przeszłego szczęścia. Nie poddawaj się przeciwnościom losu! Ufaj, ze jutro będzie lepiej! I ciesz się, z każdego nowego doświadczenia.

Gość WesołychŚwiątttttttt
😘 Kochany :D

Gość szkoda, że tylko tak mogę
no pewnie, że znam. przez jakiś czas byliśmy nawet blisko siebie...tzn. codziennie spotykałem ją na przystanku i przez około 15 minut stałem 30cm od niej...