Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzanka9292

Jakie dodatki?

Polecane posty

Gość grzanka9292

Na Sylwestra ma sukienkę mini, z baskinką, z koronką na górze przy ramionach i z tyłu na plecach. Mam zamiar do tego założyć rajstopy czarne 20. I pytanie: jakie dodatki? Sukienka wygląda mniej więcej tak, z tą różnią że zamiast zwyklych ramiączek ma czarną koronkę i z tyły pleców też kawałek koronki: http://alesukienki.pl/images/view/460/*/czarna_sukienka_baskinka_kolekcja_cubus,tg36pxek7hmcvnvl.jpg Buty mam czarne, lakierowane. I moje pytanie: jakie dodatki? Mam dużą, srebrną, przeplataną bransoletę. Czy może dużą trójkątną zawieszkę z granatowym oczkiem na cienkim, długim łańcuszku? Czekam na propozycję :) Bardzo mi zależy, żeby akurat na tym Sylwestrze super wyglądać :)

Postawiłabym na tę dużą bransoletkę, o której piszesz. Myślę, że całkiem dobrze sprawdzi się w tej stylizacji.

Gość endkaa
Coś oryginalnego:) Szukasz fajnej biżuterii to warto zajrzeć do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt - świetne dodatki:)

Gość lilkamiooo11111
teraz są bardzo modne duże, cięzke naszyjniki. moze cos takiego? i wtedy nie potrzeba innej bizuterii