Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARYNA111

Mój facet jest zbyt szarmancki wobec kobiet.

Polecane posty

Jesteśmy parą w wieku powyżej 40 - stki, znamy się niecałe 2 lata. Problem polega na tym, że mój partner jest zbyt szarmancki wobec kobiet. Nigdzie nie przepuści okazji, żeby zagadnąć, uśmiechnąć się itp. do innej kobiety. Mówi, że jest tylko uprzejmy i nic złego nie robi, ale ja widzę, jak kobiety rozkwitają przy nim. Taki sposób zachowania ma we krwi, po swoim ojcu (to jego słowa) i uważa, że nie powinnam się czepiać, bo to jest jego normalne zachowanie. A jak widzi, np. ekspedientkę w sklepie, która uwija się jak w ukropie, żeby obsłużyć klientów, jest przy tym bez uśmiechu, to on zawsze jest tym pierwszym w kolejce, który podchodząc, zawsze musi coś miłego powiedzieć i pani zza lady jest nagle uśmiechnięta i zadowolona. Mój partner mówi, że trzeba było u tej kobiety rozładować smutną i napiętą atmosferę. Jakoś inni mężczyźni nie zadbali o to, żeby była uśmiechnięta. Kochamy się wzajemnie i planujemy wspólną przyszłość, ale ja mam już dość takiego mega szarmanckiego zachowania się mojego partnera względem niemalże każdej kobiety. Czy ktoś zna sposób na takiego faceta, żeby stonował trochę, a nawet więcej niż trochę? Dziękuję.

Gość Martyna111 :)
szanuje Cię ? daje Ci odczuć że jesteś ważna dla niego ? jeżeli tak... piszesz że jest miły i szarmancki dla kobiet ( a więc nie ukrywa tego i nie robi tego za Twoimi plecami) a więc co Ci szkodzi że miła uwaga Twojego faceta poprawi humor (chociaż na chwilę) jakiejś zmęczonej kobietce :) powiem Ci jesteś szczęściarą...

Gość iuh
ale to zalezy czy on jest taki dla wszystkoich kobiet czy tylko dla tych atrakcyjniejszych ,bo jesli to drugie to ma minus!

Myślę, że nic tego nie zmieni. Szukaj raczej pozytywów takiego zachowania i nie staraj się tego zmieniać. Mało jest mężczyzn, którzy potrafią wywołać uśmiech kobiet wokół siebie. Jest to zachowanie, które przychodzi mu zupełnie naturalnie i trudno to kontrolować.

Gość doświadczony przez życie
Moja żona wrzeszczy na mnie, że jestem słodki jak landrynka, gdy rozmawiam z innymi kobietami. A ja ich na prawdę nie uwodzę, a przynajmniej nie mam zamiaru, bo po co miałbym to robić z np 70-letnią szatniarką w teatrze?

doswiadczony ale to jest to kiedys to bylo zupelnie naturalne jak oddychanie ze kobiecie nalexza sie wzgledy, ze sie usmiechales, ze ustepowales miejsca w tramwaju itd a teraz ???? szarmanckosc?? to nie jest szarmanckosc, to jest naturalne zachowanie chcialy to maja debili , nie facetow to sie nazywa teraz poprawnosc polityczna i obyczajowa, a ogranicza sie do tego, ze jak usiadlem na dupie to pierdol sie babo z siatami

a przez maryne, przemiawia tylko zwykla glupia zazdrosc kocha?? szanuje?? uwielbia??? to go pilnuj, bo teraz to najwyzej jakiegos durnego malolata spotkasz, a nie faceta

Wrócił stary kapitan do domu, podpływając do brzegu ujrzał że to już nie jego dom. Kiedyś z klifów i skał ostrych tylko piaszczysta plaża została, a jego miejsce do cumowania zmiecione przez fale. Zasmucił się ten kapitan, gdyż i wybrzeże zmiękło i ludzie. I nie było już tam dla niego miejsca. Zawrócił statek na pełne morze, gdzie dni swych dożył nostalgią wracając do skał zdradliwych i ludzi z przeszłości. Bo tylko przeszłość już go cieszyła... Niestety. :)