Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dom mój stary dom

jakie koszty wymiany instalacji wodno-kanalizacyjnej w starym domu?

Polecane posty

Gość gość
Zerknij sobie jeszcze tutaj http://www.hydrasklad.pl/ uważam, ze kanalizacje ogólnie przyłącza wykonują świetnie w dobrych cenach no i można śmiało się zainteresować. Polecam, bo fachowo wszsytko tłumaczą, doradzają no i generalnie bardzo dokładni są

Gość gość
Zobacz sobie jeszcze tą firmę, mają naprawdę świetnych specjlistów którym można spokojnie zaufać. Polecam jak najbardziej http://www.hydrasklad.pl/ zarówno pod wyglądem jakości wykonywania prac, jak i cen ich przeprowadzenia

Gość gość
sprawdź sobie jeszcze ich instalacje mają naprawde co zaoferować, kilkakrotnie mialam okazję z nimi współpacować odnośnie do budowy różnych domów osiedli i właśnie dali radę. Świetnie się sprawdzala i cenowo także bardzo dobrze jest

Gość gość
Ogólnie to każda instalacja jest inna i ma inną cenę, jednak warto rozejrzeć się za odpowiednią firmą, która się tym zajmuje. Jeżeli mieszkacie w Łodzi to skontaktujcie się z www.tpinstal.pl Wymieniali instalację wodno kanalizacyjną w moim domu i powiem wam że zapłaciłam za to mniej niż się spodziewałam.

Koszty takiej instalacji można znacząco zmniejszyć poprzez skorzystania z oferty marketu instalacyjnego Plombier z siedzibą w Jaśle. Niski koszt wysyłki sprawia, że jest to rozsądna propozycja dla klientów z całego kraju. 

Gość Biedra

remontuje malutką łazienke, ok.2,5 metra. Standardowo wc na stelarzu, wanna, umywalka. Czy to możliwe żeby same rurki, kolanka, kurki kosztowały 1000 zł?