Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszłam biednie za mąż

Wyszłam biednie za mąż ale za cudownego faceta!!!!

Polecane posty

Gość wyszłam biednie za mąż

Przystojny, inteligentny, z tym że mieszka w starej kamienicy z wychodzkiem na korytarzu. Pracuje dorywczo. Skończył samo gimnazjum. I te wszystkie 3 rzeczy nie pasują moim rodzicom. Ja jestem w takiej sytuacji że raz poznałam już jednego faceta który zrobił mi dziecko, zostawił i dał kase na skrobanke a tym razem wyszłam za mąż, teraz urodziłam drugie dziecko i jestem najszczęśliwszą kobietą po słońcem. Niestety dzisiaj przyszedł do mnie brat mówiąc mi że rodzice zapraszają mnie jutro do siebie na wigilie ale bez męża, moge zabrać tylko ze sobą dzieci bo tam czekają na nie prezenty od dziadków. Wyrzuciłam go. Mój starszy syn od czasu kiedy wyszłam za mąż nie ma kontaktu z dziadkami, a moja córka pewnie nigdy ich nie pozna bo postanowiłam zerwać kontakty z rodzicami. Nie będę wysłuchiwała tego że sprowadzam swoje dzieci na dziady.

Gość Jatowiemacha
Tacy ludzie często są lepsi od tych bogatych i wykształconych

Gość magdalenka008
wazna jest milosc ktora przezwyciezy wszystko. Zycze Ci by rodzice zrozumieli swoj blad , by nie traktowali tak twojego meza.

Gość zosssiaaa samoosiaa
sciema.

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
No i spoko :D

Gość normalnie, ze
jak zacznie wam brakowac na chleb to pogadamy.

Gość dziecko zrobione w kartoflach
biedactwo z ciebie, pierwszy facet zrobił ci w kartoflach dziecko bez twojego pozwolenia i ty musisz tera je wychować. Jak ja czytam takie wypowiedzi to nie moge ze śmiechu się opanować. Jak facet moze zrobić dziecko kobiecie bez jej pozwolenia. Co zgwałcił ciebie. Kobieta jak nie pozwoli facetowi to żeby huj na huja właził to facet nie zrobi jej dziecka. Także widać jaki z ciebie prymityw.