Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambitna dziewczynka

w jakim mieście w PL najlepiej się mieszka?:-)

Polecane posty

Gość ambitna dziewczynka

Jestem z centralnej PL i nie podoba mi się tu, myślę o nowym miejscu dla siebie, chciałam do Warszawy, ale sama nie wiem... Jakie miasta polecacie?

Gość syn swojego syna
w Sopocie chyba oczywiste.

Gość jak takaś ambitna
to albo warszawa albo kraków

Gość wala333
a niby co w wawie??? mieszkana po 12 tys zametr zarobki 1300zl pracy brak smrod syf itp kawalerka wynajem 1500

Gość wala idź się opij
zarobki w wawie 1300? ha ha ha to jest miasto dla ludzi ambitnych którzy chca zrobić karierę w radomiu, kielcach, katowicach nie masz na to szans ponadto w tych pseudomiastach prawie nic nie ma oprócz blokowisk nastawianych za komuny tak naprawdę mamy tylko dwa porządne miasta plus kilka średnich

Gość wala333
serio marne zarobki naprawde 2 tys to max

Gość gienka ty to masz
chyba lepiejw malych miasteczkach spokojniej jak masz dom i prace na n panstwowce, i wdomu po 15

Gość mieszkam w krakowie
i powiem, że Kraków na pewno nie. Jest to brudne, zakorkowane i z małymi zarobkami miasto. A ceny nieruchomości jedne z najwyższych w kraju. Jak nie masz babki co kopnie w kalendarz i zostawi po sobie mieszkanie to mieszkasz z rodzicami w M3 w 3 pokolenia na raz.

A skąd ktoś mógłby to wiedzieć???? Nikt nie mieszkał wszędzie :p I nawet jeśli jestem zadowolina z mojego miasta nie wykluczam że w innym mogłoby być jeszcze lepiej :) Osobiście zawsze marzyłam o tym żeby mieszkać nad morzem, ale do tego raczej nie ma szansy dojść :o :)

Gość we Wroclawiu
jw :)

Gość dzollanan z podlasie
tam gdzie jest praca

Gość Jerrrry
w wwa 1300? Chyba humanista-polonista

Najlepiej pod jakim względem? Można przyjąć różne kryteria, jeżeli zależy Ci na spokoju to najlepiej wyprowadź się na wieś albo na dalekie peryferia jakiegokolwiek miasta :classic_cool: Napisz może na czym Ci zależy. Rynek pracy, zarobki, koszty życia, tak zwana uroda miasta, rozrywka, ceny nieruchomości, mentalność ludzi...kryteria można mnożyć, wydaje mi się, że oprócz cen nieruchomości najlepiej wypada Wrocław, ale nie mogę ani ja ani nikt inny zagwarantować, że nie będzie Ci lepiej na przykład w Toruniu albo Katowicach.

Gość tez myslke
tez mysle nad tym zeby sie wybrac do stolicy. tu gdzie mieszkam (poludniowy wschod) z praca jest naprawde ciezko. myslalam tez o zakopanem, ale tam to chyba raczej tylko na kelnerke bym sie nadala. no i zapieprz od rana do nocy, bylam nie raz i widzialam jak sie w tych knajpach uwijaja. no ale wezmy pod lupe ta warszawe, co moze tam robic osoba taka jak ja, przed 25 rokiem zycia, bez studiow wyzszych za to z dwoma wyuczonymi zawodami? duzych wymagan co do kasy nie mam, chodzi mi raczej o zmiane otoczenia.

Warszawa byłaby ostatnim miastem, jakie bym rozważał jako miejsce do życia, ale niektórzy ją lubią - nie wiem, czy naprawdę jest w tym mieście coś fajnego, czy to jakaś odmiana masochizmu :classic_cool:

Gość ambitna dziewczynka
jakość życia, dobra praca, możliwosć rozwoju, tanie mieszkania, nie wiem czy tak się da

Polecam ci Wrocław i jego okolice . Piękne miasto , fajni ludzie ciekawa historia jeżeli jesteś zainteresowany/a odwiedz stronę z ogłoszeniami www.Mieszkaniawroc.pl - Nieruchomości . Na pewno coś znajdziesz dla siebie lub dla swojej rodziny

Gość gość
Trójmiasto

Gość gość
Też stawiam na Trójmiasto, Bernadowo Park jest niedrogim osiedlem blisko lasu jak ktoś nie musi widzieć morza to idealne miejsce.

Gość gość
Też stoję przed takim wyborem i najbardziej ciągnie mnie do Krakowa. Planuję kupić mieszkanie i obecnie interesuje mnie oferta Nowej 5 Dzielnicy: http://nowa5dzielnica.pl/ ta lokalizacja wydaje sie być idealnym miejscem :)

Gość gostek

tylko nie trójmiasto, drogie mieszkania i drogie życie...

Gość pani cukinia

Mi od zawsze podobał się Kraków. Ale z kolei znajomi, którzy pochodzą z okolic, przekonują mnie, że Warszawa jest wygodniejszym miastem do życia, daje więcej perspektyw. Tak więc zostałam tu, zarezerwowaliśmy mieszanie na Wilanowie na Wilanii i jak odbierzemy to powolutku będziemy spłacać 

Gość Zonia

Trzymam kciuki, oby się wszystko udało 😊