Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kochanek

Kochnki, czy macie kontakt ze swoim kochankiem w swieta?

Polecane posty

Gość do kochanek

Macie kontakt ze swoim kochankiem w swieta? dzwoni do was, pisze? Razem spedzacie sylwestra?

Gość czy twój kochanek
znow te wywłoki o kurestwie,może wreszcie przestaniecie myślec cipą? po co takiej dziwce Swięta Bożego Narodzenia,czy coś z tego rozumie? idą święta rodzinne ,a kurwiszony a jak zawsze,czekacie na wyskok czyjegoś męża?

Gość do kochanek
lol :D :D :D :D :D a skad wiesz,ze ja kochanka jestem ?

Gość w Boże Narodzenie
wszyscy kochankowie są z tymi, których kochają i są dla nich najważniejsi, bez względu na to co wpierają kochankom 🖐️

Gość mam kontakt z kochankiem,
drugi dzien swiat spedza ze mna, na sylwestra wyjezdzamy w gory. jego zona wie o tym.

Gość sasanka z mielna.
nie, w swieta kochankowie udają dobrych meżów i ojców a marzą tylko już o kochance :D

Gość do kochanek
mam kontakt z kochankiem jak to jego zona o tym wie? godzi sie na to ? to czemu nie maja rozwodu?

Gość ktora zona toleruje trójkąt
drugi dzien swiat spedza ze mna, na sylwestra wyjezdzamy w gory. jego zona wie o tym. co ty pieprzysz? a w ogóle mieszkaja razem? są razem? żona o tobie wie? dziwne,ze ci nie wpieprzyła, nie wierzę

zona wie, a rozwodu nie maja bo ktorys raz z kolei zainscenizowala scene samobojcza, zeby go zatrzymac.polknela ilestam pigulek,oczywiscie za malo na to, zeby sie zabic, ale wystarczajaco zeby wzbudzic poczucie winy. ale on juz postanowil-w lutym pakuje sie i odchodzi. taki szantaz moze trwac latami.

aha, apropo "wpieprzenia"- gdyby sprobowala podniesc na mnie reke, skonczylaby w pudle. moj tata pracuje w prokuraturze.

Gość a co w tym dziwnego ze zona
wie? Moja kolezanka tez spotyka sie z zonatym i zona wie, ale rozwodu mu nie da z powodu kasy. Awanture znajomej tez zrobila kiedys i co z tego? Na wariatke tylko wyszla. Teraz juz kolezanka i on nawet sie nie kryja, a ona moze sobie potupac tlustymi girami ze zlosci co najwyzej:D

Gość hahah ale trzeba być
zerem, żeby tolerować kochankę męża i jeszcze odstawiać takie szopki :D

Gość do kochanek
mam kontakt z kochankiem, ta kobieta to powinna sie wybrac do psychologa :O nie rozumiem jak mozna sie tak ponizac :O

normalna ona nie jest. zreszta jest pod opieka psychiatry po tych swoich "probach samobojczych".

Gość ja tez mam kontakt
Moj dzwoni i pisze przez cale swieta. Sylwestra spedzamy wspolnie, jego zona tez wie, ale abo sie przyzwyczaila albo on jej jakies sciemy puszcza :O w kazdym razie dawnooooo juz do mnie nie dzwonila :P

Gość nie sądzę,ze żona wie
a co w tym dziwnego ze zona wie? Moja kolezanka tez spotyka sie z zonatym i zona wie, ale rozwodu mu nie da z powodu kasy. Awanture znajomej tez zrobila kiedys i co z tego? Na wariatke tylko wyszla. Teraz juz kolezanka i on nawet sie nie kryja, a ona moze sobie potupac tlustymi girami ze zlosci co najwyzej z powodu kasy nie da rozwodu? dobre!!to on boi się ,ze go zostawi w skarpetkach,łykaj suko te jego brednie kurewko masz czelność obnosic się swoim kurestwem?gdzie byli twoi rodzice,ze wychowali taką kurwę co kradnie cudzego męża a gdzie jest twój mąż? wolni uciekaja od takiego łajna jak ty i mają rację kurwa jest kurwą

Gość mayor to joanna
spokojnie, zdradzane grube i stare, przeruchane z wiadrem między nogami, ośmieszane publicznie żoneczki, bo z tej ekscytacji wam serce stanie :D

Gość oj wykolejeńcy
pochodzice z zaburzonych,patologicznych domów,nie szanowano was,macie problemy psychiczne,lubicie się kurwić , jesteście mniej niż zero żadna szmata nie byłaby moja koleżanką

Gość ja tez mam kontakt
ale Wy jestescie madre :O ja sie nie kurwie, mam jednego faceta, a kurwa to ta ktora daje wszystkim :O poza tym ja nikogo nie zdradzam, ja jestem wolna i mam prawo uprawiac sex z kim mi sie podoba ja nikom nie przyzekalam wiernosci

Gość abe4
czemu od razu z patologicznych domów?? nie rozumiem. U mnie w domu wszystko w porządku!

Gość jeśli cudze to nie rusz
mam prawo uprawiac sex z kim mi sie podoba ja nikom nie przyzekalam wiernosci_________tak mówią dziwki żonatych jak z tobą w porządku skoro rozwalasz komuś małżeństwo? dlaczego wiele kobiet tego nie robi? bo nie mają charakteru kurwy