Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latka-łorsoł

juz nie potrafie sie zakochac

Polecane posty

Gość 26latka-łorsoł

im starsza jestem tym trudniej mi sie zakochac-tez tak macie?kiedys zakochiwalam sie w byle kim,a teraz nie wiem co musialby miec za przymioty zebym go pokochala...chyba po prostu w moim wieku nie spotykam juz wolnych i ciekawych facetow o dobrym sercu(a to warunek podstawowy,zebym mogla sie zakochac,mam jakis katalizator,czy filtr na łotrow i manipulantow)

Gość to ja jestem
takim wolnym ciekawym facetem o dobrym sercu ale ja to chyba asem jestem bo związki jak i seks mnie nie interesują.

Gość emka.....
ja mam 23 i tez mi ciezko. raz jak sie zakochałam to tylko złamane serce, ocean lez i strach. nie wiem czy sie do konca pozbieralam, ale chetnie pozwolilabym sie komus mna zaopiekowac. niestety wszyscy tylko cisna na sex i ladne tylki, a nie koniecznie chcialabym zeby moj facet widzial we mnie tylko cialo...

Gość Aparat007
tylko tak mowicie . Za 5 lat odejsdziecie od faceta bo byl dla was za dobry i teraz nastapil czas na lotra. Znam z autopsji niestety i milion przeczytanych watkow na ten temat. Ja szukam ladnej ale i inteligentnej, z ktora bede mogl porozmawiac godzinami na jakis idiotyczny temat. A spotykam tylko albo bardzo ladne albo takie z ktorymi sie fajnie rozmawia czy sa kobiete ktore maja obie te cechy ??

Gość brubrum***
ja również nie potrafię bo nie ma w kim :) myślę,że to nigdy nie nastąpi , nie jestem dla żadnego faceta, tak po prostu :)

Gość rewa
ja tez tak. poprostu z wiekiem rosna wymagania... myslicie ze mozna nas juz zaliczyc do starych panien?

Gość gsdfgs
no i właśnie dlatego takie laski 25+, "wilokrotnie doświadczone" to już się nadają jedynie na "kobiety wyzwolone".

Gość brubrum***
ja mam 21 więc chyba nie jestem jeszcze starą panną, ale do cholery,żeby nie zakochać się w nikim ze wzajemnością jeszcze do tego czasu ?? to już trochę chore :)

Gość rewa
ja wole miec wymagania do faceta niz nie miec ich wcale

Gość rewa
ja tez mam 26 lat i nie mamnikogo... moze i to chore moze i nie...

Gość gsdfgs
pozostaje wam wobec tego "seks w wielkim mieście" w wersji dla ubogich.

Gość lkjhrtyjhgfryiiut
Znajdziesz jeszcze swojego amatora. Jak każda potwora. ;-)

Gość rewa
ja sie czasami zastanawiam na tymi slowami:na kazdego gdzies czeka jego polowka... tylko ile w tym prawdy..

Gość brubrum***
wiecie nie ma co się załamywać,że się kiedyś będzie samym bo tak naprawdę to zawsze się ktoś znajdzie prędzej czy duuuuużo pozniej :) ale najgorsze są własnie takie święta gdy człowiek ma więcej czasu na zastanawianie się co z nim nie tak, że chciałby się po prostu do kogoś przytulić,że inni mają to czego on nie ma... z resztą każdy potrzebuje czułości tu i teraz, i jak tu pogodzić te dwie rzeczy ? cierpliwość no i zająć się czymś i nie myśleć za dużo. mówię to ja, która usycha z braku miłości, czułości itd :)

Gość gsdfgs
przekonasz się.

Gość gsdfgs
"z resztą każdy potrzebuje czułości tu i teraz" jeżeli "nie potrafi się zakochać" to chyba nie za bardzo "potrzebuje".

Gość rewa
brubrum***- bardzo ladnie napisane:)

Gość lkjhrtyjhgfryiiut
Na jednego czeka połówka. Na drugiego - ćwiartka. A innym przypada w udziale 0.7 l. ;-)

Gość emka.....
Aparat007: uwazam sie za osobe inteligentna, ale raczej zyciowo. jeslichodzi o inteligencje ksiazkowa to roznie z tym bywa, bo nie wszystko mnie interesuje. a uroda to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje, tak wiec Ty mozesz uwazac za ladne brunetki o zielonych oczach a ja jestem blondynka o niebieskich.

Gość rewa
kurcze a ja jestem sztynka to juz w ogole odpadam...

Gość brubrum***
dziękuję :) trzeba myśleć racjonalnie, nie poddawać się presji jakiś świąt , dzień leci za dniem, gdysię tak wgłębiam w to myślenie,że jak mi zle, jak mi niedobrze- to po prostu idę spać, nie wiemc zy to dobra taktyka ale zawsze pomaga :) wgl wiem, mogę pieprzyć farmazony ,ale ponoć ''każdy jest miłością czyjegoś życia ''

Gość emka.....
powiem Wam, ze lepiej nie zakochiwac sie wcale niz zakochac sie bez wzajemnosci i miec złamane serce. i mimo, ze tez jestem sama jak wiekszosc Was i niestety ja mam złamane serce, to zycze Wam na święta duzo radości, w Nowym Roku życzę Wam, żeby Ten Ktoś Wyjatkowy wypełnił pustkę w Waszych sercach i żebyscie nie bali się kochac i by,ć kochanym! :)

Gość rewa
dziewczyny ile Wy macie lat?

Gość emka.....
ja 23

Gość hakariki
tez mam 26 i tez mam podobnie... tylko, ze jestem z facetem, z ktorym wczesniej rozstawalismy sie kilka razy. mysle, ze chyba juz nie potrafilabym sie zakochac w jakichs innych facetach. zlamane serce tyle razy juz od liceum poprzez studia, wymagania mi urosly az do sufitu, rzadko kiedy podobaja mi sie jacys inni. w moim tez widze szereg wad, ale jego znam juz dlugo, juz sie docieralismy nie raz :p jakbysmy mieli sie rozstac, to chyba szukalabym kogos z czystego pragmatyzmu, bo watpie ze bym sie zakochala.

Gość hazo
taaaaaaaa........ brak faceta nadwaga v szpetność paszczury szukaja juz byle kogo (...cieply, czuly...) laski szukaja chama tak bylo i sie nie zmieni

Gość Aparat007
Moj typ to kobieta przede wszystkim szczupla cos na styl Alice Greczyn. Obojetnie jaki kolor oczu i wlosow. Fajnie jak ma ladnie zarysownaa dolna szczeka. itd madrosc zyciowa jak najbardzije w cenie. Ja mam 30tke ale wygladam duzo mlodziej, szukam swojej drugiej polowki. :P