Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazwyczaj nieee

ciąża?

Polecane posty

Gość zazwyczaj nieee

zawsze miałam negatywne wyniki testu ciążowego, (mam na mysli te wykonywane w domu i te z krwi) tym razem krecha jest ciemna i ewidentnie widoczna (powtarzałam test dwa razy w domu), jutro ide na betahcg. jesli wynik będzie dużo ponad normę (zawsze miałam ponizej 1, to jak duża jest szansa, ze to wlasnie ciąża?), wiem głupie pytanie, ale staramy się o dziecko od póltora roku wiem, że powinnam powtórzyć badanie znów za dwa dni, aby sprawdzić przyrost, ale już sie stresuję, że to może coś innego :( okres spóźnia mi się 8 dni, a miałam jak w zegarku cykle 28 dni, mam bóle w podbrzuszu, wręcz takie skurcze momentami, ciagle mi się odbija, mam tzw cofki, ale nie wymiotuję, kręci mi się w głowie, jestem ospała, zmęczona, bolą mnie mięsnie, piersi są nabrzmiałe,

Gość powodzeniaaaa
mi sie spoznilam 7 dni a zawsze mialam regularne a@ przyszla ale skoro ci wyszla jest szansa ze sie uda powtórz jutro test i bete ja czekam na moj cud juz kilka lat

Gość zazwyczaj nieee
nie dziękuję i trzymam kciuki, za siebie i za Ciebie..., choć krócej to trwa, wiem co to znaczy