Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula776

problemy z zasypianiem 4-miesięcznego niemowlaka

Polecane posty

Gość Ula776

od około 2 tygodni moje 4-miesięczne dziecko ma problem z zasypianiem. Zawsze jak go kładłam do łóżeczka już na noc to trochę pomarudził i po ok. 10 minutach zasypiał. Od 2 tygodni bardzo marudzi, nawet płacze, męczy się godzinę zanim zaśnie. Do tego w nocy budzi się co 2-3 godziny (a wcześniej co 5). Co to może byc?

Gość Ula776
poradźcie coś, proszę

Gość eossa
Cholera wie, ale mam to samo. Moja córka NIE SYPIA. Wstała dzisiaj zadowolona o 5 rano. Pospała o 10 dokładnie... uwaga - 3 minuty. Później zasnęła o 12 na dokładnie... 5 minut. O 15 wymiękła na 2 h. Teraz próbowałam ją uspać, a nie ma szans. Pewnie do 23 znowu nie będzie spała. Załamka. Może zęby, huk wie, ale moja ma tak od dawna, chodzę permanentnie niewyspana, bo jak tu się wyspać od 23 do 5. Z dwiema przerwami na cycka. W ciągu dnia to wiadomo, jakiś obiad ugotować się ogarnąś, sprzątnać...

Gość Ula776
no właśnie, mojemu tak się niedawno odmieniło. Nie wiem, może zęby, ale to są raczej takie histerie, jest nerwowy, nie sadzę by chodziło o zęby, ale mogę się mylic. Mój w dzień tez śpi 3 razy po około 20 minut :(

Gość eossa
Oooo, zeby moja choc 20 spala, a tu czasem zasnie i po 5 min pelna energii. ;) Ide dac cycka, moze usnie wreszcie... ale slysze jak zadowolona gada do zabawek, wiec watpie. ;)

Gość uputupu
Cześć Mamy synka czteromiesięcznego i wypisz wymaluj Wasze historie nam się dzieją. Jak to dalej poszło u Was ? Czytam pisaliście przed rokiem. Mam nadzieję że się unormowało.Szczęśliwego nowego :-) Adrian

Gość Asik23j
U nas to samo, i prawdopodobnie to skok rozwojowy, naczytalam się i tygodniami to się u nas wszystkich zgadza, pozdrawiam i mam nadzieję że szybko minie