Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superrrbbba

Są tu mamy ktore urodzily dziecko w 6 miesiacu?

Polecane posty

Gość superrrbbba

Moja siostra miala duze cisnienie, dziecko nie roslo, wyladowala w szpitalu, nic nie dalo sie zrobic, cesarka, dzidzia wazy 700g co dalej?? ps. nie moge teraz byc z nimi a nie bede sie ich przez tel wypytywac

Gość gvhjkl
moja dalsza sąsiadka urodziła w 6 msc. Nie znam szczegółów, ale wiem, że dziecko ma teraz 3,5 roku i jest większe od swojej rówieśniczki - mojej bratanicy

Gość superrrbbba
no to super, taka mala kruszyna , nawet 1 kg nie ma,

Gość superrrbbba
pewnie pare miesiecy bedzie w szpitalu, do czasu az dziecko "przytyje" i wszystko sie rozwinie

Gość ojtam ojtam
oby byli w dobrym szpitalu - módl się i trzymaj kciuki..

Gość urodzila dziewczynke czy chlop
ca? podobni dziewczynki maja wieksze szanse na przezycie w ogole... moja kuzynka urodzila soe w 6 mis. jak miala rok biegala pod stolem wyprostowana ;) byla strasznie malutka, w spiworku szukali jej bo jak spadla na koniec to w ogole nie bylo widac by tam dziecko bylo ;) wyrosla na normalnego w pelni sprawnego czlowieka, nie tylko ma swoja corke ale jest i babcia ;)

Gość agusiia345
ja znam osobę która urodziła chłopca w 6 miesiącu, ważył 550 gram, lezał kilka miesięcy pod respiratorem. Dziś ma 9 lat jest wesołym chłopcem, niestety jak się okazało bardzo mało rośnie, jest zdecydowanie mniejszy niż rówieśnicy, ma też torbiela w główce i leczy się w centrum zdrowia. Jeśli chodzi o rozwój psychiczny to jest bardzo dobrze rozwinięty np. , jak coś opowiada to ma bardzo bogaty zasób słownictwa, uczy się dobrze, ma doskonałą pamięć