Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoiczka

Czy to urojona ciąża?

Polecane posty

Gość paranoiczka

Witam. Pewnie może Wam się to wydać głupie, ale mam takie pytanie. 27 sierpnia spałam na jednym łóżku z chłopakiem przytuleni do siebie. On był w majtkach, a Ja miałam spodnie, majtki i podpaskę, bo miałam ostatni dzień okresu. Rano zauważyłam u mojego chłopaka plamkę na majtkach. We wrześniu spóźnił mi się okres o dwa tygodnie i trwał 4dni, a zawsze trwał nawet do 7. W listopadzie i grudniu miałam niby okres, bo trwał 3dni, ale była ciemna krew. Przez ten cały czas boję się, że mogę być w ciąży. Robiłam 3 testy ciążowe dla pewności. Pierwszy wyszedł negatywny i robiłam go po południu, dwa kolejne robiłam rano i były negatywne, ale po jakimś czasie wystąpiły zacieki. Niby objawów ciązy nie mam, ale ostatnio zauważyłam (teraz jest 23grudzień), że powiększyły mi się piersi i boli mnie kręgosłup. I czuje jakbym miała cały czas coś w brzuchu i czasami boli mnie lewy jajnikDodam, że mam niregularne cykle. Czy jest możliwość, żebym była w ciązy?

Gość Do buzi
jesli bralas do buzi i polknelas to kto wie.. ;)

Gość doświadczony przez życie
Torbiel na jajniku jak nic. Trzeba bedzie kroic

Gość może jesteś
wiatropylna

Gość mika mrozka
Jak najbardziej to moze być ciąza. Tym bardziej ze wystepują wszystkie najpopularniejsze objawy. Miałam podobnie i radze ci nie wierzyć testom bo tez robilam i sie uspokajałam a okazalo sie ze to tyle warte co alkotesty ze stacji. A zaszłam w ciaze bo mój narzeczony na mnie 'chlapnoł' przy oralnym niestety ale teraz nie żaluje, bo okazał sie wspaniałym tatą.