Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mb1234

Brak biustu

Polecane posty

Gość mb1234

Otóż mam 15 lat i jestem zupełnie płaska, wszystkie moje rówieśniczki mają biust, duży bądź mały ale jakiś mają, ja niestety żadnego;/... Nie mogę ubrać się w bluzki nawet z małym dekoltem bo widać że nie mam piersi... Dodam że okres dostałam dosyć wcześnie bo już w 5 klasie podstawówki, a jestem teraz w 3 gim.. Nie jestem też wychudzona, ważę 51 kg na 162 cm wzrostu... Nie wiem co z tym zrobić... Brak biustu przerodził się już w wielki kompleks i obsesje, często z tego powodu płaczę.. Myślałam o jakichś herbatach/maskach powiększających lecz można je stosować dopiero w wieku 18 lat.. Co mam robić? pomóżcie.. ;x

Gość na razie jeszcze rosniesz
wszystko moze sie zmienic, a nawet jak nie zmieni sie, to wiele kobiet ma maly biust i rozmiar biustu dla faceta jest sprawa 3rzedna

Gość na razie jeszcze rosniesz
biust to glownie tkanka tluszczu, wiekszy jest do niczego nie potrzebny

Gość Witam Cię autorko :)
Jak byłam w twoim wieku to miałam ten sam problem . W szkole byłam powodem do drwin (zwłaszcza jednego kolegi kórego denerwowało że nie mam biustu ;) ) . Powiem ci że dopiero jak skończyłam 17 lat to miałam mały biust ale nadal nie był taki bym mogła czuć się swobodnie w swojej skórze. Dziś mam 29 lat , jestem matką 3 letniej dziewczyki i mam taki biust że znikają wszelkie kompleksy (jest ładny , nie za mały i nie za duży ). Unikaj wszelkich maści hormonalnych itp bo możesz sobie nieźle narobić. Kup sobi olej lniany i pij 4 łyżki dziennie dodanym do jedzenia (olej zawiera mnóstwo korzystnych tłuszczy omega i fitoestrogenów) oraz jedz figi bo działają na rozrost gruczołu piersiowego tyle że są bardzo kaloryczne więc umiarkowany wysiłek fizyczny też wskazany. Jesteś jeszcze młodziutka więc skąd masz wiedziec że hormony i wiek zrobią swoje ale ja ci mówię juz teraz że będziesz mieć normalny , ładny biust i dziękuj że już teraz nie masz sporego bo właśnie te małe w młodym wieku są potem w sam raz i seksowne po latach :)

moim zdaniem jeszcze masz czas na "zamartwianie się" :) mnie piersi zaczęły rosnąć jak miałam 20 lat :) wczesniej miałam tyci tyci moooocno naciągane małe B ;) a jak ruszyły to mam teraz duże D ;) także nie martw się na razie

Gość Adellica
W kastoramie są takie ochraniacze na biust, polecam.