Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baribalka

jak to rozumiec?

Polecane posty

Gość baribalka

spotykamy sie od pewnego czasu. facet lat 34. i ostatnio drugi raz tak dziwnie zachowal sie, a ja znow nie pytalam o co chodzi. pierwszy raz- to jak byl u mnie i glaskal mnie po udach, wlozyl reke glebiej, miedzy uda, poczulam jego palce w pachwinie, potem gdzies na posladku i na cipce. Ja bylam w bardzo dopasowanych dzisnach. I wraz z tym, on zrywa sie na rowne nogi i mowi, ze juz musi leciec. Wczoraj z kolei calowalismy sie pierwszy raz namietnie. Mialam bluzke ze sporym dekoltem, wiec do piersi dostal sie od tej strony. Odslonil je odciagajac miseczki stanika. Zachywcal sie jakie sa piekne, calowal, lizal, ssal sutki. Mowil jak go krece, jaka ladna jestem. jego dlonie bladzily po moim ciele. Zrobilismy przerwe na ulamek sekundy i on w tym ulamku jak podlaczony do pradu wstaje w poplochu i mowi, ze juz czas na niego. Wychodzac pocalowal mnie w usta. Zastanawiam sie o co mu chodzi? Bal sie, ze nie zapanuje nad soba, a nie mial prezerwatywy? Czy to jakas dziwna gra? O co chodzi...

Gość kałamarnica33
może poprostu się spuścił i było mu głupio

Gość baribalka
Ty tak na powaznie? Jakos nie bralam tego w ogole pod uwage. Facet ma w koncu 34lata,to chyba jakos umie zapanowac nad tym.

Gość baribalka
Zadnych plam, sladow na spodniach widac nie bylo.

Gość nie jest sam
i ma dylematy

Gość baribalka
A moze to dlatego, ze jakis czas temu pytal mnie o seks, a ja powiedzilam, ze wole troszke poczekac?

Gość pawp
Może ma biegunkę i jak go przyciśnie nagle biegnie do domu bo się wstydzi załatwiać u ciebie.

Gość Test test test
Mi też wydaje się to dziwne. Może zapytaj o co chodzi. Pogadaj z nim.

Gość baribalka
to chyba posra sie w aucie, bo ma do domu 25km :D

Gość baribalka
no i co? juz nikt z was nie wypowie sie o co tutaj moze chodzic? prosze.

Gość baribalka
nie, na pewno nie jest zonaty. to akurat jest informacja pewna na 100%

Gość baribalka
pewnie tak. ale jak mam go zapytac? dlaczego wychodzi zawsze wtedy kiedy robi sie goraco? sam to wlasnie powiedzial-'ale goraco sie zrobilo,nie?" zerwal sie itd. :O:(

Gość no to możeeee
jeszcze tego nie robił????może prawiczek???ma co prawda ponad 30, ale kto wie - zachowuje się dziko

Gość moja_wina
następnym razem jak będzie chciał dać drapaka to przytrzymaj go i wyciągnij mu ptasiora na zewnątrz bo możliwe, że spuszcza się z emocji :)

no niestety , zachowuje się jak palant , zastanów się co będzie dalej , oby nie uciekał następnym razem ze spodniami w garści i majtami na kostkach :D

Gość baribalka
myslisice, ze moze byc prawiczkiem? Faktem jest, ze calowal mnie tak jakby niezbyt wprawnie, ale nie kazdy umie super calowac, wiec pomyslalam, ze to o to chodzi. I troche mi pograzyl sutek. W trakcie juz wymsknelo mi sie "ała". A potem, gdy on juz poszedl, zauwazylam kropke krwi.

Gość baribalka
heh, jolka- rozbawilas mnie :D

Gość baribalka
wyslalam 2 posty, ale nie wyswietlaja sie. forum sie wiesza czy co?:O

Gość prkatyczna praktyczka
może faktycznie jest niedoświadczony..? spróbuj mu zasugerować, że za pierwszym razem tylko mu obciągniesz - może to go uspokoi bo nie będzie musiał nic robić