Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesołych Świąt:)

Dziewczyny poradźcie...3 letnie dziecko a siusianie.Proszę

Polecane posty

Gość Wesołych Świąt:)

Na wstępie życzę wesołych świąt:) Mam trochę chwilki rano więc postanowiłam wejść. Mój 3 letni syn siusiu zaczął komunikować jak miał ok 2-2,5 lat. W nocy nie było problemu,na początku folia a potem ją zdjęłam bo się nie załatwiał w nocy,raz jak mu się chciało to wstał i zawołał. Ale od pewnego czasu robi siku na łóżko w nocy: /,nie codziennie ale dość często. Zdarzyło się że się nie załatwił przed snem,to to jeszcze rozumiałam że zrobił w nocy,ale ostatnio zrobił siku przed snem a nad ranem łóżko mokre:(.... Czy mam się czym przejmować czy być może z czasem to przejdzie? Czytałam wasze poprzednie posty to podobno dziecko do chyba 5 lat może się moczyć w nocy,tylko martwi mnie to że wcześniej tego nie było a teraz jest. Nie ma co przeżywać(rozwód,przeprowadzki itp nie mamy),jest szczęśliwy. Dziękuje za wszelkie rady,przepraszam jeżeli kogoś uraziłam że piszę dzisiaj,ale mam chwilę więc weszłam. Jeszcze raz dziękuje i życzę wesołych świąt.

Gość Szpindlerowy mlyn
normalne, nie trzeba sie przejmowac, przejdzie mu szybciutko

Gość Śnieżynka smutna dziś :(
Moja siostra miała ten sam problem z synem. jeździła z nim po lekarzach,bo wszyscy mówili że to u chłopców może się zdarzać nawet do wieku 12lat! u nich było to raz,dwa razy na tydzień. minęło samo przed 8urodzinami. także jest to jak najbardziej normalne.