Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewolutionnaaaa

Barszcz czerwony- jak doprawic zeby byl bardziej wyrazisty?

Polecane posty

Gość rewolutionnaaaa

j.w zeby bylo czuc barszczu w barszczu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cholewkaaaa
czosnek,ziele angielskie ,pieprz niemielony

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rewolutionnaaaa
mam troszke barszczu czerwonego z torebki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ma być słodko-kwaśny, więc cukier, ocet, pieprz i na sam koniec do ugotowanego barszczu wrzuć czosnek przeciśniety przez praskę albo drobniutko pokrojony

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nic strasznego
Na koniec miód i ocet

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Torebke barszczu z winiary? Najgorszy syf jaki można wsypać XD pozdro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kontroluj smaki i idź np na próbnej ilości w szklance odlej co chcesz osiągnąć ,jeśli mdły to idź w ostry i złam kwaśnym itd.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×