Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulla brzydulla

Bedę całe życie sama...

Polecane posty

Gość hakariki
co do charakteru, to rzeczywiscie troche jest zjebany. jestem bardzo zmienna, inpulsywna, nerwowa, latwo popadam w depresje i tak samo latwo z niej wychodze. ale czy to jest powod, zeby mnie olewac w wigilie? :o

Gość działus
ładne mają łatwiej i to oczywiste. Po co dyskutować. Widzę to na każdym kroku. W pracy, na ulicy, na dyskotece, w sklepie.. jak ładna i nie ma faceta albo narzeka to zjebany charakter musi być, choć i nawet takie mają dużo łatwiej niż brzydkie i miłe. Jak byłbym brzydką laską to robiłbym wszystko żeby stwarzać pozory wesołej, a to wcale nie jest takie trudne (wystarczy się chociażby na siłę uśmiechać lekko wszędzie i do wszystkich) i naprawdę działa. Tak samo jest z facetami. Musi być wesoły. Niby proste a malo kto to rozumie. Najwięksi uwodziciele nie byli wcale przystojni. Nie każdy też jest obdarzony takim intelektem, żeby nadrobić brak urody. Ale uśmiechem można wszystko zmienić.

Gość duzyKubekKawy
Ja tez slysze ze jestem ladna, w pracy mi to mowia i znajomi tez...i nie lubię, gdy ktos pyta sie mnie dlaczego taka dziewczyna jak ja ciagle jest sama :(

Gość ulla brzydulla
hakariki - to zalezy od natezenia tych cech :D a moze pierwsza zadzwon/napisz?

Gość hakariki
juz dzisiaj napisalam mu zyczenia, to mi odpisal tez zyczenia bez zadnego ladunku emocjonalnego. czasem mysle, ze on to robi mi na zlosc, gdy go potrzebuje, bo mam np dola, to go nie ma, a gdy nie mam akurat czasu czy checi, to on sie az naprzykrza czasami. nie mozemy sie zgrac naraz...

Gość ulla brzydulla
A moze ci sie wydaje? A jesli nie, to moze powinnas to zakonczyc, skoro cierpisz? Zreszta, bez sensu ze daje ci rady, w koncu to ja tutaj nie mam zadnego doswiadczenia damsko-meskiego :P

Gość hakariki
heh, bo samej sobie ciezko poradzic, juz bardziej obiektywnie poradzi ktos bez doswiadczenia niz czlowiek sam sobie na swoje problemy :p

Gość ulla brzydulla
No masz racje :) A innych to juz wywiało z mojego wątku, a szkoda

Gość hakariki
moze po prostu przez tego dola co mam, ogolne niezadowolenie z ostatniego pol roku, jakas jesienna depresje, wszystko na raz - moze przez to tak zle sie czuje i probuje to zwalic na sprawy z nim. pewnie jakby w moim zyciu wszystko bylo super, to zylabym w tej chwili swoim zyciem i swoimi sprawami, a nie czekala az on mnie pocieszy i sprawi, ze wszystkie problemy nagle znikna przez jego obecnosc... tak juz mam, ze jak mam dola, to potrzebuje go najbardziej.

Gość zemsta dziewicy
To prawda, ja jestem bardzo ładna i skupiam na sobie całą męską uwagę, a takie szare myszy jak wy zawsze chowaja sie w moim cieniu :D

Gość hakariki
a ty pewnie nie bedziesz cale zycie sama, zafunduj sobie jakas metamorfoze, makijaz, ladne ciuchy, glowa do gory, usmiech, pewnosc siebie i faceci beda lezec ci u stop :p

Gość zemsta dziewicy
Brzydkiemu we wszystkim brzydko, nie pomoże puder róż kiedy morda szpetna już!

Gość hakariki
e tam gadasz. pewnosc siebie i poczucie wlasnej wartosci zdobi kobiete najbardziej. a uroda to wisienka na torcie.

Gość takazwyczajnanadzwyczajnie
Uuuu a ty to wredna jesteś "zemsto dziewicy" nieładnie, nieładnie, uważaj, bo Twoja piękna buźka wykrzywi się od tego jadu...

Gość ulla brzydulla
zemsta dziewicy - no akurat mi nie zalezy na skupianiu na sobie całej męskiej uwagi, wiec mi nie dowalilas :D a skoro taka piekna jestes, to po co wchodzisz na taki wątek? zamiast zajmowac się stadem swoich adoratorów? :classic_cool:

Gość zemsta dziewicy
he he, teraz się zaczynacie bronić i pocieszac że nie jest tak źle, a najpierw 2 strony nadajecie jakie jestescie przegrane :D spoko, mojej twarzyczce nic nie zaszkodzi, facet mówi że jestem piękna nawet gdy się złoszczę, za to wam lepiej się nie usmiechać bo zmary zostaną :D

Gość zemsta dziewicy
weszłam by się pośmiać z takich jak wy, jasne, nie zależy ci, pewnie jesteś brzydką lesbą :D

Akurat mi także niczego nie brakuje, ale jadem naokoło nie pluje, współczuje Twojemu facetowi takiej wrednej baby, będzie miał ciężkie życie z Tobą, jeśli wytrzyma. A pro po dyskusji to moje zdanie brzmi: uroda przemija, a wnętrze pozostaje. Wesołego świętowania wszystkim samotnym życzę :)

Gość zemsta dziewicy
Tak, tak... ale ja za to mam kogoś ale takie słodkopierdzące jak wy zawsze będą same :D i se możesz zostać z tym swoim bogatym wnętrzem kupo flakow :D

Gość ulla brzydulla
Pff ja sie nie bronie, tylko stwierdzam fakty. Jestem brzydka, to prawda. Po prostu zastanawia mnie, co taka nieskazitelna pieknisia robi na takim wątku :D Pomijajac fakt, ze samo siedzenie na tym forum jest już podejrzane... :)

Gość ulla brzydulla
Wez zemsto wypierdalaj stad bo jestes oblesna

No tak bo ty jesteś bezflakowa, kupki też nie robisz:) pa nie chce mi się dyskutować na tak marnym poziomie.

Gość zemsta dziewicy
No widać, brzydka i do tego kulturalna... Jak widać brzydota zewnętrzna nie oznacza wcale pięknej duszy :D A co ci do tego ze jestem na tym forum, jak sama na nim przebywasz :P

Gość ulla brzydulla
Taa ale gdybym była taka idealna to miałabym lepsze rzeczy do roboty :) I ty też jesteś idealnym przykładem nato, że piękno zewnętrzne również nie oznacza piękna wewnętrznego :) Miłego wieczoru

Gość zemsta dziewicy
nawzajem, tobie nie pomoże operacja plastyczna, ja przynajmniej jestem piękna :) a ty masz koślawy ryj

Gość tala23brzydka
ale mnie irytuja panny twierdzace ze "jestem ladna boja sie do mnie podejsc mysla ze jestem zajeta" wasi znajomi jakos na pewno wiedza ze jestescie wolne. zrozumcie wreszcie ze jestescie po prostu malo wartosciowe. autorko nie łam sie- to nie jest tak ze tylko uroda wygrywa sie zycie. sama jestem brzydka, w dodatku mam 15 kg nadwagi , ale co z tego skoro mam kogos kto mnie docenia. wszyscy moi znajomi którzy są wiele warci bo są dobrymi ludzmi tez w koncu sobie poukladali zycie. znalezli szczescie! nie tylko Ci co są popularni w liceum są szczesliwi:)

Gość ale z reguly tak
ale z reguly tak