Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto sie tu wypowie...

robienie loda z zaskoczenia-wasze doswiadczenia

Polecane posty

chce zrobic to swojemu facetowi bez uprzedzenia.na pewno sie tego nie spodziewa i chce go zaskoczyc,mam nadzieje,ze milo.jestem ciekawa waszych doswiadczen-w jakiej sytuacji to zrobilyscie,jaka byla reakcja faceta,a moze...przykre niespodzianki,np byl akurat nieswiezy :-S

Gość moj jest zawsze swiezy i umyty
i ma zawsze chec na sex wiiec zaskoczenia brak

Gość ja mojemu kiedyś zaczęłam
robic o 3 nad ranem:P Przebudziłam się i zaczęłam go ssać. on sie obudził i zaczęliśmy sie kochac tak namiętnie,że brak słów. Pamiętam to do dziś.

zapomnialam dodac,ze chodzilo mi o robienie tego danemu facetowi pierwszy raz

Gość super odjazdowy
pomysł:) chcialbym zeby moja tak z partyzanta zeszla nizej i obciągnela mi go porządnie:)to będzie napewno mile zaskoczenie

Co oznacza lód z zaskoczenia? Chyba każda inicjatywa seksualna prowadzi do tego, że możesz spodziewać się loda, więc jak tu mówić o zaskoczeniu?

Gość zaskoczenie :)
jest wtedy gdy powie się że nigdy się tego nie zrobi...i żeby nie być egoistką pocałuje się delikatnie i na tym zakończy :) aż pewnego razu gdy wydaje się że będzie jak zawsze całus i do widzenia :) niespodzianka...😘

Nie, zaskoczenie to będzie wtedy, gdy kobieta powie: "nigdy tego nie zrobię', a facet dalej będzie chciał z nią być;)

to chyba miałam farta :)

Albo po prostu przejrzał Cię na wylot i wiedział, że jednak się zgodzisz:)

Gość takicwaniakzehoho
Tez bym chcial zeby moja jak razem spimy Gdy pierwsza sie obudzi zaczela ssac penia To byloby mile zaskoczenie Jak jej o tym powiedziec? Bo sama moze nie wpasc

no tak...czekać prawie rok kiedy tego kwiatu jest pół światu :P

Ja tylko żartuje lód nie wpływa aż tak mocno na to, czy chce się czekać, czy nie...

też mam taką nadzieję :) miłego wieczoru dzisiaj już znikam

Gość skrzyp i pokrzywa
do zaskoczenie :) --- miałam tak samo , mój facet wiedzial ze nie dam sie namowic na loda i sie z tym pogodzil , czasem dawal mi do zrozumienia jak bardzo by chcial....ale ja twardo ze nie i kropka. nie bylo potem tematu , seks taki jak zawsze az pewnego dnia zrobilam mu z zaskoczenia.....on oczy jak 5 zloty i po chwili odlecial....:)

Gość gość
Jechalem z zona na 7 pietro winda do znajomych na domowke.W pewnym momecie zona mi sciagnela spodnie bez uprzedzenia i zaczela mi ssac jak rasowa k......a.Dojechalismy na 7 pietro to guzik na 1 pietro i spowrotem .Na 5 pietrze sie spuscilem jej w gardlo( gdzie mialem trysnac na podloge) na 6 wsiadl koles do sasiadow naszych znajomych.Dojechalism na 7 pietro ja za dzwonek( zrobilem to specjalnie szybko zeby nie wyplula)otworzyl kumpel i zona chcac nie chcac musiala polknac. Zaskoczyla mnie ona i ja ja tez.Od tamtej pory robi mi laske do konca bo jej posmakowalo

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji