Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaUdia_

Moja kuzynka podrywa mi męża! Nie mówiąc o złośliwych komentarzach w moją stronę

Polecane posty

Gość kot bez butów
aż się prosi o jakiś żart może wysłałabym sms z telefonu męża i umówiła się z nią na kawę albo zaprosiła do domu pisząc, że żona z dzieckiem będzie u matki a zaprosiłabym całą rodzinę i na nią byśmy sobie czekali

a tej bladości trzeba było od razu powiedzieć:P albo coś w rodzaju Kochanie od małego Justynka miała przezwisko elf, bo miała odstające uszy (tutaj zawahanie ) nie ma dalej:D

Gość Tytyt
No to odbij pileczke, powiedz jej pare ostrych slow przy wszystkich, ze sobie nie zyczysz komentowania twojego wygladu (skoro nie chcesz jawnie jej atakowac jesli chodzi o komplementowanie meza) i ze i tak wygladasz po ciazy sto razy lepiej niz ona i tu wymien jej negatywy - tluste wlosy, odstajace uszy itp. Onasie tak zachowuje, bo ma twoje przyzwolenie. Jak jej pojedziesz raz, aporzadnie to sie zamknie.

Gość AlaMaKotaaaa
pozwoliłaś sobie na takie traktowanie ze strony gówniary widocznie nie czuje do ciebie żadnego respektu. Ja nie wyobrażam sobie żeby jakaś 4 lata młodsza kuzynka tak do mnie szczekała i robiła pośmiewisko. Tak długo jej na to pozwalałaś ja po jednym takim tekście bym pokazała jej co o tym myślę. A ty z zaciśniętymi zębami to znosiłaś ze strony takiej małolaty

Gość podobnie miałam
hej autorko to dobrze, że już się nie denerwujesz i że mąż coś jej powieedział buźka

Gość gość
ja miałam to samo ,kiedyś powiedziałam mężowi że jak jest taka doskonała to niech do niej idzie tylko czy ona go zechce to inna sprawa , a jej że tak go wychwala a on i tak jej nie chciał i jest ze mną a ona nadal jest sama więc jak chce to zmienić niech nie czaruje mojego męża tylko szuka sobie kawalera-no i odbiła go swojej koleżance

Gość gość
co twoja kuzynka robi w twoim domu ? wy razem mieszkacie ?

Gość gość
To bylo piec lat temu... patrz na date:)

Gość gość
4.57. No właśnie! Ja wiem co ja bym ci zrobił, obojętnie w twoim czy moim domu :* Cierpię ;(

Gość gość
podbijam