Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdugrs

brakuje czegos...

Polecane posty

Gość cdugrs

Jak co roku nie czułem żeby były święta. Serce mi rozrywa, brakuje jemu czegoś wydaje mi się że kogoś z kim mógłbym się cieszyć tym dniem i innymi. Dzięki muzyce świątecznej wchodzę w nastrój, wzruszam się, jeszcze bardziej chce być z rodzina, pogadać z bratem, siostrą. Dziękuję zawsze za to temu z góry że mogę być z nimi.

Gość brakuje fakt rozumu
z tymi fałszywcami? Boga w to nie mieszaj Osoba wredna i msciwa jak twoje siory nie ma Boga w sercu Miliony km przyjechałes tu aby mieszkac z tymi kwowami? trzebabyło w usa siedziec a tobie dupe z auta se nie chce wysadzic i na kolnach przeprosic za chamstwo? podgldanie lonertka z twojej strony jak i rodizny o to ich tutaj przytachałes aby tak robili? podlsychiwanie na komorke.macie ciezki grzech spowiadales sie z tego? Ognadywanie oczernianie. I dalej te kwoki tu siedza a wigilia miała byc tylko dla nas. Jaj nie masz aby to dziadostwo pogonic? Psychiatrze powiedz jak postepujesz i co robia twoje siory. Sprasaja tu osoby a gdzie maja domy? tam niech spraszaja jak kupisz pierscionek to co? tez go oddadza do sklpeu bo one uznaja(one rzadza toba i twoja kasa)ze za drogi i jej nie trzeba takiego. Tak jak było z przelewem. Wstydzilbys sie. Niedojrzaly gowniarzu.

Gość brakuje fakt rozumu
miały jechac w piatek a one sobie uznały ze zostaja i ty co nic? rozumu nie masz nie widzisz ze to specjalnie? nie umiesz pogonic tego gowna i dziadostwa? no to masz wigilie bez kochanje osoby. wybacz zle zadajac sie z tymi fałszywymi osobami pokazujesz ze jej nie kochasz. sa fałszywe i zawsze takie beda. a ty na to pozwalasz. wina twoja. Nie wiem czy rozgrzeszenie dostaniesz za to co robisz i pozwalasz na to swojej rodzinie sputaj siory moze kosmetyki sa za drogie, i ona uzna za twoimi plecami, ze trzeba do sklpeu oddac i sama odda. w pudelku bedzie nic pod choinka. I tylko sie zblaznisz przed Nią. Jak mieszkales w hotelu w usa patologii i siostr ktore sa z aptologii nie brales tam. A trzeba bylo wtedy ich brac. Mieszkales sam. I njikt nic nie mieszal jak teraz. Na stare lata im zabawe dajesz? I konca nie widac. A potem zale i nie wiadomo co. zobacz co ty robisz. A zwlaszcza twoja rodzina i siory. Z bratem w usa sie widziec trwonisz czas na obych i wrednych a dla ukochanje masz zero czasu a jest 5 minut od siebie? to powiedz szczerze psychiatrze to ci powie do sluchu. Rozumu nabedziesz.