Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszłybyście na taki układ

Dla dziecka pójde na taki układ!! Czy dobrze robie? Facet proponuje mi związek

Polecane posty

Gość poszłybyście na taki układ

Proponuje mi bym u niego mieszkała, spała z nim, sprzątała mu, gotowała, prasowała i uprawiała z nim seks. Oczywiście ja i syn będziemy z nim mieszkać. Znam go dwa miesiące, powiedziałam o tym rodzicom i mama jest zachwycona. Tata zwyzywał mnie od dziwek ale szybko przeprosił, problem polega na tym że dzisiaj mnie spytał czy żartowałam a ja że poważnie rozważam tą decyzje. Skończyłam studia a pracuje w carrefurze na kasie :O Poza tym jak byłam z poprzednim facetem(ojcem mojego syna) to naopowiadał mi takich głupot że ma bogatych rodziców, własną firme a ja młoda, naiwna dziewczyna to uwierzyłam. Zresztą mój ojciec nie załatwi mi żadnej normalnej pracy, mimo tego że jest radcą prawnym to powiedział mi żebym sama sobie radziła. Tylko dlatego że poszłam na zaoczne kulturoznawstwo a nie na prawo.

Gość 9090-0
nie!!!! bedziecie się kłócić i pomiatać sobą nawzajem, co to zwiazek bez uczucia????

Gość prowo, nie wierzę,że mozna
być tak uposledzonym,żeby łyknąć takie brednie. 0/10 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️ he he he he he he he he.

Gość magdalenka008
nigdy to sie nie sprawdzi... bedziesz dla faceta tylko "zabawka" do spelniania jego zachcianek...

Gość jak zwykle pisze to
ZONA OCHRONIARZA!