Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raBARBARA_86

Negatywne wrażenia z pasterki 2012

Polecane posty

Gość raBARBARA_86

Wczoraj poszłam ze swoim facetem na pasterkę i dało mi do dużo do myślenia.Widziałam tylu mega przystojnych facetów z partnerkami-super laskami że poczułam się jak osoba 2 kategorii.W kościołach naprawdę widać kto biedny a kto bogaty. Dlaczego tyle kobiet ma szczęście mieć przystojnego i zadbanego faceta a ja przeciętnego i w dodatku zawsze bez kasy? Kiedyś poszliśmy na pizze to miał tylko 20 zł i nie starczyło na soki. Wczoraj ubrał się na pasterkę w kurtkę puchową i bluzę z kapturem jak jakiś gówniarz choć facet jest po 30-tce w dodatku miał brudne i nie wypastowane buty. Ale czy przystojny zakocha się w takiej przeciętnej z wyglądu jak ja ?

Gość zdsdfsfs
0/10 :D

Gość inna277
muszę Cię zmartiwć przeciętne z wyglądu kobiety niestety nie mają szans na fajnego faceta Ci przystojni, zaradni, fajni już są poderwani przez superlaski dla nas zostają ochłapy niestety

Gość padoret
facetowi niektóremu trzeba powiedzieć co ma ubrać i żeby buty wyczyścił przecież są jak dzieci ....... a co do kasy to nikt nie jest bogaty

Gość barydeutscfbhuj
a ty pewnie zahukany ksiądz z żałosnym poczuciem humoru 🖐️

Gość raBARBARA_86
Słuchaj ja nie będę mówiła dorosłemu facetowi żeby wyczyścił se buty i ubrał się schludnie bo facet sam ma o to dbać a nie jego kobieta nie ?

Gość inna277
ale całe życie mówić facetowi w co masię ubrać i przygotowywać mu buty> to on ma lat 30 czy 3?

Gość raBARBARA_86
Bogaci to sa właściciele dwóch niepublicznych tv i jeden polityk z Lublina :) Chodzi mi o takich co zawsze mają pieniądze a nie idą na randkę z 20 zł w kieszeni :)

Gość Joala
A Ty sama też masz zawsze na wszystko? Czy tylko od faceta tego oczekujesz? Niestety tak już jest w życiu, że kobieta aby miała przystojnego i zaradnego faceta musi się czymś wyróżniać. Jak nie wyglądem to charakterem , chociaż w drugiej opcji poprzeczka jest jeszcze wyższa.

Gość padoret
a dlaczego mu nie powiesz ? powiesz raz i drugi i będzie wiedział a jak Ci się ubierze na sylwestra w dres też mu nic nie powiesz ? :D

Gość raBARBARA_86
No przyznaję że nie mam na wszystko.Czasem muszę zrezygnować z ciucha lub kosmetyków żeby zapłacić rachunek.

Gość krakersy serowe
oj dziwnie czułabym się w takie święto obok faceta w bluzie dresowej z kapturem ;-( jeżeli jeszcze Ty ubrałaś się elegancko to już wogóle... niby "stary chłop", sam za siebie powinien odpowiadać, wstydzić się za brudne buty, ale ja idąc z mężem czuję się współodpowiedzialna za jego wygląd... gdyby mi to przeszkadzało powiedziałabym. Swojemu mężowi zawsze mówię co za założyć i nie chodzi o bluzy, bo ma tylko kilka polarów na wyjazdy, a na co dzień chodzi pod krawatem, ale co do czego, jakie buty, itp. Pogadaj z nim, może on nie przywiązuje do tego uwagi... nie dobrze, jeżeli tak jest, ale jeżeli umiałby to zmienić dla Ciebie? a co do kasy, to ja uważam, że facet, który ma kobietę musi mieć kasę na kwiatek, kino, pizzę... nikt nie oczekuje majątku, ale z pustym portfelem na randkę się nie idzie.

Gość raBARBARA_86
Ja się ubrałam w czarny płaszczyk to raczej elegancko a nie jak dziewczyna z liceum bo swoje lata też mam.

Gość bywam czytam wiem
Wolny facet po 30-stce to drugi sort, dziwisz sie ze jest wolny?

Gość raBARBARA_86
On wolny nie jest bo ma mnie. Na razie żyjemy w wolnym związku.

Gość ściskacz
Tak się zastanawiam skąd Wy wyłazicie, że tak dużo debili na tym świecie jest. To chyba jakaś planowa inwazja z kosmosu. Przysyłają nam przez portal czasoprzestrzenny idiotów żebyśmy sie sami wykończyli:O

Gość ściskacz
MOże trzebaby was na tych spędach masowo eksterminować przy uzyciu ładunków wybuchowych? No cholera nie wiem. Jak tak dalej pójdzie to jako ludzkość osiągniemy pewna masę krytyczną baranów, po przekroczeniu której nie będzie już nadziei na happy end:(

Gość pięści
ściskacz nie pisałem w tym wątku niczego ale jeśli uważasz tutaj wszystkich za nie intelektualnych to po co czytasz niby ,,takich idiotów,, odpowiadaj za siebie i jeszcze jedno pisz z sensem, pisząc na temat wypowiedzi innych czy autorki.

Gość ściskacz
A niby dlaczego?:) Spierdalaj kosmiczna przybłędo:classic_cool:

Gość To soki trzeba było kupić sama
ups, Ty też nie masz kasy :D może dla niego Ty jesteś ochłapem który został bo wszystkie superlaski zajęte...i z tego co piszesz jesteś marną resztką także pod względem umysłowym

Gość ściskacz
Jak można rozmawiać z sensem z kimś kto idzie na pasterkę żeby porównywać komu bozia więcej szczęścia dała? Kurwa może jeszcze najlepiej zamontujta ten obraz czy co tam sie nasza na pasterce na dachu najbardziaj wypasionej bryki i zamiast łazić dookoła kościoła przejdźcie się dookoła parafii sprawdzając czy w innych obraz nie jest transportowany przez lepszą brykę

Gość ściskacz
Wypierdalać mi stąd kosmiczne robale. Mnie nie oszukacie. Trzeba was tępić jak kalaruchy bo inaczej przyszłość rodzaju ludzkiego nie będzie wesoła:)

Gość ściskacz
MOze autork za mało się modliła do matki boskij pininznyj i matki boskij kutaśnyj, że tera narzeka na pinindze i chłopa? I pomyśleć, że codziennie mijam takich idiotów i jeszcze żadnego nie ukatrupiłem...To normalnie kurwa grzech i zbrodnia przeciw ludzkości:(

Gość pięści
,,nie będzie wesoła,, wcześniej pisałeś że jest debilna. Widzę że masz niezłą wizję jaka powinna być ludzkość. Może taka jak ty ?

Gość bywam czytam wiem
ok skoro łapiesz mnie za słowa to napisze ponownie kawaler w wieku 30 paru lat do towar drugiej kategorii, dziwi cie to ze jest bez kasy bo to łajza i tyle

Gość ściskacz
Ludzkość to nie jeden człowiek i nie mozna jej personifikować zwymiotowany świąteczny karpiu

Gość ściskacz
Dziwi mnie, że ktoś o tym pisze jako największym odkryciu tegorocznej pasterki:D

Gość ściskacz
Tzn, że jak ktoś osiągnie wiek 30 lat to zamienia się w łajze? Pewnie Ty masz 16...Nie nie dziwie CI się:)

Gość ściskacz
Swoją drogą cieszy mnie, że mam taką opinie u jakiejś zblazowanej zawiedzionej życiem i nie posiadającej wyobraźni, żałosnej istoty ludzkiej płci żeńskiej jak Ty. Znaczy, że jeszcze nie zgłupiałem do końca:D

Gość erreer
i tak kazdego zezrą robaki, nie rozumiem tego tematu