Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe obserwator

Czy spotkaliscie kogoś znajomego na seksportalach?

Polecane posty

Gość kafe obserwator

Zdarzyło Wam się kiedyś spotkać na seksportalach kogoś kogo znacie w realu? Chodzi mi o portale z seksofertami, zdjęciami, filmami, transmisjami on line

nie..jeszcze mi sie nie zdarzyło...gdybym sie dowiedziala ze jakis fajny,dobry kolega jest na jakims seksportalu to ja albo bym zerwała kontakty albo bym mu leb przetrzepała..

Gość Koń Raaafał
podajcie adresy fajnych sex portali :)

Widziałam ogłoszenia, ale oczywiście mam to gdzieś co ludzie robią ze swoim erotycznym życiem. Ich broszka, że tak powiem. W każdym razie kiedyś na czacie rozmawiałam z pewnym mężczyzną cały wieczór, do późnej nocy. Raz jedyny. Noo iii. . :P Za jakiś czas, za hym, pół roku ponownie trafiliśmy na siebie. Pod zupełnie innymi nickami. Dobre? No przeznaczenie czy co? Muszę powiedzieć, że osobliwość jak najbardziej na tak. Oczywiście mejle, tęsknoty, seks listy i wiele, wiele innych sytuacji. Tyle o mnie. :P

Gość tekalines
a zona sie liczy?

Gość kafe obserwatore
UP

Gość wszystko widzę
mój dalszy znajomy na zbiornik.com.pl podszywa się pod laskę i faceci wysyłają mu swoje nagie fotki i doładowania a on sobie wali pod to konia, wiem bo mi raz opowiadał. on jest psychiczny więc się nie dziwię. uważajcie z kim piszecie!