Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
michal87PN

Laser Poznań - gdzie????

Polecane posty

Witam wszystkich:) Jestem nową osobą tutaj na forum, dlatego też wnioskuję że pewnie niejednokrotnie takie pytanie padało, jednak wierzcie mi że szukałem...:( i nic:), nigdzie nie ma jednoznacznych odpowiedzi, i wcale nie mówię że tutaj mają paść:). Jednakże gdyby ktoś był w stanie polecić w Poznaniu miejsce gdzie: świadczy się usługi usuwania blizn potrądzikowych laserem frakcyjnym "Restore" oraz poziom obsługi jest wysoki i rzetelny, byłbym na prawdę wdzięczny za odpowiedź:) Może ktoś już gdzieś był i ma dobre wspomnienia? Nadmienię że nie musi to obyć oczywiście ten typ lasera, jednakże z tego co zdążyłem poczytać, frakcja i inne pochodne CO2 chyba najlepiej się sprawdzają w tym temacie. Ja trafiłem najbardziej na: http://www.lenis.pl/fraxel.html --- ma ktoś jakieś opinie? Bowiem chyba najpopularniejszą osobistością z natury medycyny estetycznej w wynikach google sortując miejscowością jest Dr. Osadowska, jednakże opinie o niej, zarówno tutaj jak i w innych miejscach nie zachęcają... Będę wdzięczny za lokalizacje miejsc gdzie faktycznie jest wysokiej jakości sprzęt laserowy (wiem ze koszty tychże operacji również są wysokie) i do tego dobra, fachowa ręka. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować