Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila relaksu

A ja spedzam swieta bez dziecka...

Polecane posty

Gość chwila relaksu
strasznie ci wspolczuje:) Musisz miec naprawde okropne zycie by tak komus zle zyczyc i obrazac. Nie martw sie moze jeszcze sie ulozy i opusci cie frustracja

Gość cooleeczkaa
zle zyczyc? hahahahhah:D ty swojemu dziecu z premedytacja zafundowalas to czego ja zycze tobie w odroznieniu od ciebie glupia babo spedzam czas z rodzina:D

Gość odpoczywaj
i nie pzrejmuj sie swiatem i opiniami innych, jeszcze zdarzysz sie nacieszyc corka. teraz ciesz sie wolnym i mezem

Gość malwiina
Autorko, smutne dziecinstwo ma twoje dziecko. jak mozna dziecko zostawic na swieta i pojechac na wypoczynek? nie masz sumienia?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
wolalabym z dzieckiem byc niz na kafe pisac durnoty szkoda ze o dziecku nie pomysleliscie wogoel co ono czuje

Gość chwila relaksu- autorka
twoja rodzina to laptop czy ludzie z forum kafeteria? Maz sie obudzi wiec w przeciwienstwie do ciebie ja teraz bede naprawde spedzac czas z jednym z czlonkow rodziny:) P.S. az tak cie boli to gdzie spedzam swieta, ze musialas nik mizaczernic?

Gość malwiina
mam wrazenie ze to tacy sami rodzice jak ci co olali dziecko i zostawili na lotnisku

Gość Mama Kaji 2012
Nie wyobrażam sobie zostawić w święta dziecko samo u dziadków.-bo nie chciałabym zebu ktoś tak mnie zostawił. Poprostu byłobyy mi smutno okropnie:( I jakbym nie miała czasu w roku wyjechać na urlop tylko w święta musiała to bym dziecko wzieła ze sobą-to członek rodziny a święta się spędza z najbliższymi.:) i Dla mnie autorko to EGOIZM,jesteś poprostu WYGODNA:O

Gość cooleeczkaa
jaki nik? ogarnij sie wariatko idz do tego meza i nie wracaj bo z pustakami twojego pokroju za bardzo nie ma o czym pogadac w swiateczny czas:D dla twojej informacji-moje dziecko wlasnie z mezem wraca od dziadków gdzie bylo zawiezc ciasto i inne smakołyki:Dja jestem w 7 miesiacu ciazy i wolalam zostac w domu...pojelas pusta lepetyno??????????????

Gość odpoczywaj
malwina nie olali - bo odebrala ja babcia, ciekawe co Ty bys zrobila jakbys miala zaplacone wakacje na 2 tygodnie za granica. przeciez tej malej nie stala sie krzywda odebrala ja babcia. Tak zrobiloby 80% z nas.

dziecko jest zadowolone wiec nie widze problemu. Strasznie demonizujecie, ale skoro tak wam szkoda dzieci to zajmijcie sie wlasnymi zamiast tu psiac:)

Gość goonies
O ile rozumiem chec wypoeczynku, nawet wypoczynku bez dziecka to nie pojmuje jak mozna wyjechac i zostawic dziecko akurat w swieta:O:O:OWystarczylo wyjechac pare dni po swietach i nie byloby problemu, ze jak ostatnia egoistyczna swinia zostawiam maluszka samego:O Nie wiem jak tak można.

cooleeczkaa wybacz nie bede z toba dyskutowac:) Nie jestes na moim poziomie intelektualnym ani w zasadzie na zadnym:) Wole sie nie znizac do ludzi twojego pokroju.

Gość goonies
nie porównuj dziewczyno naszego siedzenia przez chwile na kafe do tego ze wyjechalas i wywiozlas swoja wygodna dupe zostawiajac wlasne dziecko samo!!!!

Gość mayah86
Akurat coooleczka dobrze cie podsumowala. Nic dodać, nic ując.

Gość nie w moim stylu
cooleczka - mama w 7 miesiacu a slownik jak z rynsztoka.....

Gość cooleeczkaa
Trzeba sie niestety sprowadzic do poziomu pustaka jakim jest autorka zeby pojela co robi wlasnemu dziecku z glowa zostawiajac je akurat w swieta!!! I napisze lepiej-tyle mądrych warosciowych kobiet stara sie zajsc w ciaze i nic z tego, a tu takie beznadziejne cos bez serca ma dziecko...jak to jest możliwe??? No ale relaks jest ważniejszy od tego ze robi sie dziecku taki numer.

Gość kkkkkll
365 dni w roku a ona musiała w Boze Narodzenie wyjechać... i jeszcze dziecko zostawiła... no comment.

Gość wszysto rozumiem, ale
w zyciu bym nie zamienila widoku błysku w oczach mojej corki na widok Wigilii, prezentów na relaks... Nie rozumiem .... matka???

strasznie celebrujecie te swieta. Naprawde... A ludzie, ktorzy nie obchodza wigili, nie ubieraja choinki? Czy ich dzieci tez sa skrzywdzeni?

Gość wszysto rozumiem, ale
ale Twoja córka obchodzi święta. A ile ona ma lat? Nie płacze, nie dzwoni? Coś nudno tam u Was soro na necie siedzisz :)

jestes glupia tepa dzida, masz spitolone zycie, ze uciekasz chowac sie w góry przed najwspanialszym okresem w roku, musisz miec rozpuszczonego bachora nieznosnego z wpadki i wrednych starych, wspólczuje

Gość goonies
kazda wymowka jest dobra tak, celebrujemy te swieta jak i kazde inne ktore daja mozliwosc spotkania sie w duzym rodzinnym gronie tu nie chodzi ani o choinke, ani nawet o te prezenty-chodzi o to ze to taki okres w roku gdzie rodzina powinna byc razem RAZEM!

pisalam, ze corka ma 2,5 roku:) Nie, u nas nie ma takich swiat z prezentami pod choinka. Dla mnie wazniejszym dniem sa urodziny dziecka niz swieta

Gość kswdinj
W nosie ze świetami,ale dziecko nie płacze za Toba? nie potrzebuje się przytulic itp? ja mam 2,5 letnie dziecko i pomine fakt że serce by mi chyba pękło jakbym zostawiła go choćby na jeden dzien a Ty wyjeżdżasz sobie ot tak na urlop zostawiajac takiego maluszka,nie czujesz tesknoty???? mam na ten temat jedną refleksje,chyba taki masz kontakt z własnym dzieckiem cały rok....Na odpoczynek sam na sam bedzie czas jad dziecko bedzie starsze a poki co ona najbardziej potrzebuje was rodzicow,po co Wam było dziecko skoro nie chcecie spedzac z nim wolnego czasu ktorego w ciagu roku macie tak mało???

goonies, ale u nas sa inne wazniejsze dni kiedy to rodzina jest razem:) Naprawde swieta nie sa dla nas czyms wyjatkowym.

pisalam, ze z coeka wlasnie spedzamy kazdy wolny dzien w tym wakacje:)

Gość goonies
haha,tak tak teraz sa wazniejsze urodziny dziecka:D o ile nie zechce ci sie w tym czasie wyskoczyc na jakis maly urlop, wtedy napiszesz ze najwazniejsze są swieta wielkanocne:D jestes jakas taka niestabilna emocjonalnie ze nawet nie wiesz jak argumentowac swoja decycje aha no i pozazdroscic po raz kolejny udanego wypadu-znowu bedziesz zamulac przed komputerem? fiu fiu, wakacje zycia:D

Gość goonies
i jeszcze jedno-piszesz "dla nas"...nie, napisz ze dla ciebie i twojego męza, bo uczucia i emocje swojego dziecka macie jak widac w glębokim powazaniu