Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoaaaana

jestem w 9 miesiącu ciąży i jestem cięższa o 20 kg

Polecane posty

Gość a sia
a ja przytylam 27kg 4 dni po porodzie mialam 17 kg mniej,dzis 2 miesiace po porodzie 4 kg do zrzucenia.

Gość sastroska
Przytyłam 18 kg, niestety zostało mi 8 i nie mogę schudnąć

Gość dżoaaaana
urodziłam tego 25 chłopczyk 10 punktów poród - masakra nie wiem ile ważę mało ważne jestem zmęczona

ja miałam 20kg na plusie. nic się nie odchudzałam i nie odchudzam . przeciwnie - jem w ogromnych ilościach ;D przed ciaza wazylam 55kg (169cmwzrostu) a teraz waze przy takim trybie zycia 56kg ;D wiec nie ma co za wczasu myslec ze się za dużo przybralo w ciąży ;)

Gość tak sią składa
a jak chcesz nazwać dziecko?

może to tarczyca?? jak czytam twoja historię to przypomina mi się historia siostry.po urodzeniu dziecka okazalo sie że w ciaży miała niedoczynnosc tarczycy i dlatego tak duzo przytyła. przy drugiej ciazy i lekach na tarczyce waga byla w normie.

Gość FiFi lanstrumph
jeśli jesteś po terminie porodu to leci ci już 10 miesiąc.

Gość to się ciesz..
....bo nie jedna ci zazdrości, np ja! tydzień temu poroniłam:( a schudnąć schudniesz, jak urodzisz, wpadniesz w wir obowiązków i nawet nie zauważysz kiedy zgubisz kg

Gość FiFi lanstrumph
ja przytyłam 11 kg, a w dwa tygodnie po porodzie spotykałam znajomych i nie wierzyli mi jak mówiłam że byłam w ciąży i urodziłam dziecko 2 tygodnie temu- a było lato więc nosiłam przecież lekkie cienkie ubrania. Śladem przez jakiś czas była tylko linia od łona do pępka. A tak nic, zero rozstępów itp. Ale mam teorię na ten temat. Źle obliczono mi termin porodu i wywoływany był w tym terminie. Na moje około 3 tygodni za wcześnie. Miałam kompletnie nieprzygotowany do porodu organizm, bardzo trudno było ten poród wywołać. Podobno rozstępy i opuchlizna powstają w końcówce ciąży. Mojej siostrze tydzień po terminie spękał cały brzuch w rozstępy i to bardzo piekło i swędziało. Miałą pecha ze nie urodziła wcześniej

Gość gifiugvbnohgoilk
ę dowiedziałam, sPOKOJNIE, JJA PRZY WZROŚcie 156 w 1.ciąży przytyłam 20kg. Straciłam szybko wszystko, dopiero 2,5roku później zaczęłam ćwiczyć ale tylko to wyrzeźbiło trochę ciało, bo nagle sie dowiedziałam, że jestem w drugiej ciąży:) Obecnie 5miesiąc i od początku +3kg. Nie ćwiczę, jem dużo, słodycze, ciasta etc. Cellulitu prawie zero- nic się nie zmieniło. 1.ciąży też się obżerałam-nutella w nocy, batoniki, ciasteczka, pizze etc. Każda ciąza jest inna. No i zero rozstępów. Piersi jędrne-nic się nie zmieniło po pierwszej ciąży choć w tym czasie powiększyły się już o 2 rozmiary. Obecnie tylko odrobinę-nadal mam rozmiar 70C/D. Dasz radę i moim zdaniem nie masz się czym przejmować.

Gość malaFiuFiu
Nie jestes sama! Ja tez 20 na plusie, ale przyznam, ze szczegolnie jakos sie tym nie przejmuje. Licze na to, ze zrzuce. Czekam teraz na porod.

Gość gifiugvbnohgoilk
1,5 roku karmiłam piersią- to też podobno sprawia, że szybciej się traci kg. Po 2 miesiacach miałam juz płasciutki brzuszek, chodziłam w krótkich szortach w wakacje po porodzie.

Gość no tak przytyla
20 a potem jak schudnie to skora wisi jak na marysi :( taka prawda :( ja tez tyle przytylam ale walcze juz 1,5 roku z kg i jeszcze mi 8 zostalo. wiec nie piszcie jej , ze tak szybko zrzuci bo nie wiadomo.

Gość Tytyt
Dzoana gratulacje!!!!

Gość Pola z Krakowa____
dziękuję za gratulację, i dzięki za miłe słowa z Waszej strony w dniu porodu ważyłam 74 kg a dzisiaj - 3 dni po porodzie 68 kg dzisiaj wyszliśmy do domu o 10

Gość Pola z Krakowa____
a w 3 miesiącu ciąży ważyłam 55 kg ;)

Gość sfasdgvfsdgshw
Nie wiadomo czy zrzuci... Ale jej tego życzę. Ja jak pisałam wyżej też +20 kg (156cm,69kg do porodu).W yglądałam jak piłka. Nie odchudzalam się! Jadłam normalnie. I co? 2 miesiace brzuch płaski- nigdzie ani małej zwwisającej skóreczki, zero kremów, balsamów w trakcie i po ciąży. A biegać zaczęłam tylko i wyłącznie dla lepszego samopoczucia a to dużo daje i polecam ćwiczenia Ewy Chodakowskiej-podpatrz Autorko efekty :) Od razu uwierzysz w siebie- moja znajoma jest jej koleżanką i duuużom mi opowiadała. Póki co 5msc-+3kg ale jak będzie gorzej niż po pierwszej ciąży od razu po miesiącu trening. Dasz radę!!!:))

Gość Immers
Ale to nie od Ciebie zalezy, tylko od dziecka... Tyle ile dziecko potrzebuje tyle bedzie z ciebie wyciagac i wtedy logiczne ze wiecej zjesz... Tylko nie wolno sie najadac lub przejadac... Trzeba jesc tak jak jest wskazane w poszczegolnych miesiacach :) U mnie konczy sie 8 miesiac i przytylam 12 kg... podejrzewam ze jeszcze 2 przytyje ....