Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safira89

ANALIZA KOLORYTYCZNA!!pomozcie

Polecane posty

Gość safira89

Czy ktos sie na tym zna? pomozcie bo chyba jestem skrajnym typem.. Kupilam ksiazke o analizie kolorystycznej, ale dalej nie wiem. Naturalny mok kolor wlosow to mysi blond ale ze z lotymi refleksami, cere mam jasna, naczynkowa, do tego mega ciemne brwi, cemna oprawa oczu to sie kloci z opisem Lata za ktore zawsze sie uwazalam.. mam juz mętlik. Pomózcie

Gość safira89
Nigdy bym sie nie podejrzewala o jesien.. jesli juz to lato lub wiosna.. chcialam zrobic sie zima, zafarbowalam wlosy na czarno, zeby wysitrzyc rysy, ale niedawno sciagnelam kolor, farbuje na cieny blond ale ciagle przebija mi "marchewa"ze ściagnietego koloru. Treaz mysle na jaki kolor zafarbowac zeby wygladac korzystnie

Gość safira89
Dziekuje bardzo za linka do tej strony., bardzo pomocna

Gość safira89
Moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość dobredu
ta analiza jest niesamowita! zawsze myślałam, że jetem Latem (choć miałam rude piegi, a włosy takie niejasne, oczy stalowo-niebieskie, skórę bladą), a tu się okazało, że jestem Czystą Wiosną! więc stąd rozbieżność tych ciepło-zimnych kolorów, bo Czysta Wiosna nie jest cąłkiem ciepła :) polecam wszystkim! mimo średniego blondu w niejasnym kolorze ładnie wyglądam w czerni i czystych kolorach.