Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLOROWAPARASOLKA

bolesna owulacja czy torbiel??!

Polecane posty

Gość KOLOROWAPARASOLKA

hej dziewczyny mam problem, wczoraj okropnie mnie bolal prawy jajnik, kłuł mnie i bolal plus całe podbrzusze niewiedzialam o co chodzi nie jestem pewna czy to owulacja bo przestalam przyjmowac tabletki anty ktore bralam na torbiela ( ktory znikł). jak siadalam to czulam uklucie, chcialo mi sie siku bardzo ale jak poszlam do lazienki to tylko troche i bolalo mnie jak sie zalatwialam.. dzis wstalam i nic! nic nie boli! co to moze byc?

Gość agiew
Być może to owulacja, ciężko stwierdzić. Zacznij obserwować swoje cykle dokładniej np przy pomocy mikroskopu owulacyjnego. Będziesz wiedziała jakie objawy jakim fazom cyklu towarzyszą i dzięki temu szybciej wyłapiesz jakieś nieprawidłowości

Ja mialam wiele miesiecy bardzo bolene owulki, do tego stopnia ze musialam lykac po 5 tabletek dziennie. Mi przeszlo to dopiero po laparoskopi.

Gość Nina30zmartwiona
U mnie stwierdzono bolesne owulacje.Takie same objawy,klucia,bol podbrzusza przez 2 dni itd.U mnie jest tak ze dokladnie wiem kiedy pecherzyk peka.W tym momencie dopada mnie taki bol że idac to musze stanac,bol rozplywa sie na brzuch,nogi,2 min.i po wszystkim i tak do nastepnego miesiaca.