Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Rozważania bożonarodzeniowe-świąteczne refleksje i dylematy

Polecane posty

Gość wypnij się a ja głęboko wejde
😴 ja się nigdy nie ślinie mamo 😴

Pogryzę, podrapię, ślady zostawię a dopnę swego!

Gość wypnij się a ja głęboko wejde
Ile Bó ma lat 😴 i fajna dorodna samica? wie ktoś? :D:D:D:D

Androgen, wybierz broń. :) Wiem, że sobie nie odpuścisz. Mam tak samo mój słodki i dziki. :P Chciałbyś przywiązać mnie do, hym, łóżka? I brutalnie wejść i zrobić to na co mas ochotę? Nie, ja się będę wierciła, wyrywała i rzucała z bólu.

Ile lat ma kobieta pożądana? Nooo, hoho ciekawe, ciekawe. Ma dwa gile.

Gość noo ooooooooo
bó nie udawaj niedostępnej:P a ty andro takiego twardziela:D

Czy fajna w sensie fizycznym? Kurdę, świetna z niej dópa. Nogi cudo, uda rozkoszne, pośladki jędrne, ramiona niesamowite, plecy cudowne, piersi jak marzenie.

Ja udaję? Gdzie, kiedy? :) Jestem nie do zdobycia. Co nie Androgen? :P

Chwalisz się udami, więc niech będą uda. Bó, pewnie że bym Cię przerżnął ;-)

Chciałabym kiedyś powiedzieć: Nie cierpię tego, że nie mam wyboru. Zwyczajnie bierzesz i masz. I robisz. :) Tralala. :P

A ty, ty! Marzy ci się, by ścisnąć twą głową między moimi udami? A figa. Poza tym chwalę się również pośladkami, ramionami oraz plecami. Dlaczego nie wspominasz? Podniecają cię Androgen uda kobiece? Powiedz mi to szybko, raz, dwa, trzy.

Gość noo ooooooooo
zależy przez kogo:P andro ale się podlizywać lubisz kobietom:Dmacho tak nie robią:P

Najbardziej podniecają mnie plecy, ale wtedy przestanę być brutalny i zajmuję się nimi nieco inaczej.

Androgen wie co mówi. Jest przy tym bardzo męski i sprawia, że kobieta przy nim się rozpływa. Potrafi cudownie nakłamać, by zdobyć zdobycz. :) Mi osobiście ten facio :) odpowiada pod wieloma względami.

Gość noo ooooooooo
skad ty to mozesz wiedziec bó:D

Plecy. :) No widzisz. Tak jak mnie męskie dłonie. :) Z pozoru wydawać by się mogło, że kobiety szaleją za penisami czy klatkami. A ja, kobieta dyskretna rozkoszuję się dłońmi. Czy to niespotykane Androgen?

A jak zdobędzie to rozchrzania do zdechnięcia.

Lubisz patrzeć czy czuć? Rozmasowanie pleców i pośladków silnymi i szorstkimi łapami jest dla Ciebie atrakcją? ;-)

Zwlekałeś z odpowiedzą. Czyżby się podnieciłeś na wspomnienie plecków?Androgen, proszę odpowiedz. Odpowiadając powiem tak; lubię gdy zajmuje się moimi plecami. Lubię uczucie szorstkości, narastającego podniecenia gdy masuje moje plecy, łopatki, cały kręgosłup, gdy kieruje łapy ku pośladkom, dołkom nad nimi, masuje palcami, krąży, gdy kieruje się ku udom. Gdy rozszerza pośladki by spojrzeć, by zanurzyć palec, gdy się wwąchuje i zagłębia go głębiej. Znaczy palce. Wtedy czuję. Wtedy zmysł mną kierują, nie wzrokowe. :) Czuję narastające napięcie, wtedy też szerzej rozkładam nogi. Marzę by masował okolice krocza, by dotykał pachwin, warg i wkładał tam palce. Rozumiesz? To tak na temat masowania dłońmi pleców. :P

Gość fotoreporter
Wyjątkowy akt kobiecy Dark_Side. Autor tego zdjęcia to laik. Nie wie nic o grze światła, które wywołuje omawiane złudzenie optyczne. Zapewne jest kobietą o cudnych dłoniach, zmyśle estetycznym i osobowości.

Cóż, jutro wyjeżdżam. Będę w styczniu. W połowie. Znaczy się na początku stycznia dokładnie. :P Myśl o mnie. :P

Chciałabym zaznaczyć, że gdy moje rozmyślania nie przeminą, będę zwarta i gotowa by podjąć się potyczek. Z lepszym bądź gorszym skutkiem. :P

Oliwka wylana na plecy i dupkę. Dobry poślizg. Mocne ściśnięcie dupeczki, rozchylone pośladki i pizdeczka między nimi widoczna. Pośladki z dłoni się wyślizgują, palce przesuwają się wyżej. Kciuki zaczynają swidrować wokół kręgosłupa mocno naciskając. Dłonie przesuwają się do łopatek, potem wyżej aź do karku. Kolejne masowanie od dołu. Duprvzka rozchylone i tym razem usta wsysają pizdeczkę, puszczają, potem palce do środka. Klaps w dupę i dalszy ciąg...

Tak właśnie. Widź to. :) Unoszę uda, pośladki w górze. Jędrne, kobiece, cudownie ciepłe, spod oliwki się wymykają. Chwytaj je, łap łapczywie, dotykaj ustami? Proszę. :) Dopatrz się co kryje się między wargami, dosięgnij, dosmaruj, dociśnij palcami, kciukiem. Dotykaj zdecydowanie, kąsaj palcami. :) Dosuń twarz, wysuń język. . Niech nasze ciała w harmonii splatają się.