Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dark_ side

Rozważania bożonarodzeniowe-świąteczne refleksje i dylematy

Polecane posty

Masując me plecy, mruczę, o tu, o tu, mmm, mocniej, głębiej pod łopatką ściśnij. Proszę, połóż się na mnie, polegnij na moim wątłym ciele i przesuwaj swoje ciało na moim. Lubię cię czuć. Kąsaj moje ucho, szeptaj epitety i niech kóótas znajdzie swoją szparę. Spontanicznie. I co? Zaskoczony? :P

Lubię masować pizdeczkę. Rozchylać, wkładać palce i język. Ssać wargi, naciągać je ustami. A potem dalszy masaż pleców i dupki. Bó, wyslij mi @ :-) Dark, gry wstępnej nie ma. To tylko masaż po wydaniu :-)

Gość kolejna koorwa co ssie czarne
a tu substytut seksy androgen pałujesz sie jeszcze pewnie :D:D

Gość hahhaa a kto was wtedy weźmie
androgen androgen :D:D żona wie ze siedzisz na kobiecym forum jak jakas ciota :D pewnie juz jej nawet nie ruchasz tylko robi to jakiś młody buchaj którego sperme połyka :D:D i wciera w ciało :D a ty się tylko pałujesz :D

Zazdrosne o mnie czy o ciebie Androgen? Mam jeszcze jedno pytanie do ciebie, zadam ci je gdy będziesz na podorędziu. Właściwie to cała masa pytań kłębi się w mej głowie. Odpowiedzi już mam, aczkolwiek chętnie się dowiem twoich. Ciekawe czy różnią się od siebie. A jeśli nie, co wtedy? A gdy tak? Dyskusja może okazać się burzliwa. Kotka 🌼

Kotka, w tej chwili leniwie. Odpoczywam, leżę, marzę. Powinnam pakować walizkę, tak mi się nie chce. Lenia mam. :/ W święta znajomych gościłam, ja też byłam. Intensywny czas ci powiem. Już końcówka roku za pasem. Szybko czas poleciał, co? A ty moja droga wypoczęłaś, pojadłaś i sił nazbierałaś? A raczej czy zbierasz nakolejny rok? Kotka, życzę ci by lepszym był od tego. Ten Nowy Rok. :*

Gość dooooooooooooooooooooooooooooo
dobrze sie bawicie? gdzie niby :D:D

podjadlam ale tygodnie, ba miesiace przed swietami. odpoczac to pewnie po drugiej stronie teczy bedzie. choc u mnie swieta bardzo ascetyczne sa. ale dodatkowy talerz spelnil swa role w tym roku:-)

Gość dooooooooooooooooooooooooooooo
Androgen nie pyskuj :P onanisto :classic_cool: