Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgsdhdfhf

Jesteście piratami ? Sciągacie nielegalne filmy z internetu? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość fgsdhdfhf

mozecie napisac bo nielegalne jest w polsce udostepnianie i posiadanie dluzej niz 24 h w celach zapoznawczych z materialem ;) potem ''trzeba''skasowac. Ja sciagam wszystko, glownie filmy i seriale. Stać mnie kupic wersje na DVD czy Blu ray albo w wypozyczalni online ale NIE CHCE, zal mi wydawac na to pieniadze wole isc i kupic fajne porzadne buty czy jedzenie. Gdyby film kosztowal 5zł to bym kupila, ale 50-100zl za plyte czasami wiecej albo czekac kilka lat az bedzie w markecie w koszu? no way Moj facet sciaga gry i muzyke. Nie czuje sie zlodziejką, wytwornie i tak zarabiają miliardy wiec nie zbiednieją jesli kilka mln ludzi piraci na swiecie 90% kupi

Gość no przegrales
nie sciagam, ogladam online, nie udostepmniam, muzyke slucham na youtube, programow nie sciagam, nie sa mi potrzbne, wondowsa mam oryginalnego, i uzywam oryginalnych programow do zdjec, itd.

Gość hahah dobre h
Policja namierze ludzi z Chomikuj, PEB.pl bo tam ludzie ładują terabajty filmow gier i programow. Ja? Raczej nie, mam kilka filmow z internetu sciagnetych ktorych nie moglam znalezc na DVD, ogolnie malo ogladam. Muzyki nie sciagam, moich ulubionych artystow a raczej ich płyty kupuje od lat, w gry nie gram, programow nie sciągam nie potrzebuje, korzystam z Linuxa.

Gość Maciekgaciek
Ja ściągam filmy z mp3youtube pl :D Bez ograniczeń prędkości i tranferu no i wszystko na legalu :D