Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrr789789c

dlaczego oni tacy są?

Polecane posty

Gość rrrrrr789789c

szukam faceta na niezobowiązujacy seks, jednak chciałabym, żeby to trwało kilka miesięcy, 3,4 może pł roku. żeby się sobą nacieszyć. o dziwo, żaden nei jest zainteresowany. jeden chce sobie tylko wysyłać fotki - u mnie to nie wchodzi w grę drugi chce tylko świntuszyć przez czata trzeci sam mi powiedział, że jego same weekendy nie interesują i choćjest samotny, to gdybym jużna pierwzej randce zaczęła sięz nim całować, to bym straciła w jeo oczach czwartego zapytałam dyskretnie czy w gręwwchodzi jedyni związek na poważnie, a on, ze jego interesuje tylko poważny związek. a mówi się, że faceci to takie psy na seks, że nie chcą zobowiązań, że to kobiety wymuszają na nich małżeństwa itp.

Gość mkjhuygtfrtgbhnj
To takie gadanie stereotyp bo wcześniej kobietom zabraniano a teraz gdy mogą to pokazują prawdziwą twarz. dziś kobiety swobodnie puszczają się, rozbijają rodziny, odbijają partnerów czy partnerki.

Gość byczycaa
Cos w tym jest. Bylam kiedys z facetem, ktory mnie strasznie pociagal seksualnie, ja jego tez. Na poczatku spotykalismy sie tylko dla seksu, mi to pasowalo, ale po pewnym czasie on zaczal marudzic. Chcial czegos wiecej, chodzic na spacery, poznawac mnie ze swoimi znajomymi, sam seks mu juz nie wystarczal! Raz kiedy mialam okres, nie kochalismy sie, spalismy przytuleni do siebie i on mi rano z taka zadowolona mina mowi "widzisz kochanie, jednak mozna bez seksu"...rzucilam go.

Gość podoba mi się scena,jak
Bo w ogóle z wyzwoleniem seksualnym obecnie to jest ściema medialna dla plebsu,drugą stroną tego medalu jest narzekanie frustratów,że niby tyle lasek jest łatwych,że nic tylko byzkać.Jak jakieś dziecko w takich bzdurach się zidonktrynuje np.serialami typu,gdzie sześcioletnie dziewczynki już chłopaków szukają,to potem będzie sfrustrowane,=.

gdyby ludzie naprawdę uprawiali seks bez zobowiązań,to nie wiem,czy byłoby dobre czy złe,na pewno mogłoby to być spełnienie jakichś nawet nieco dewiacyjnych fantazji,to istnieje w głowach jedynie

Gość Sam osobiście widzę, że same
laski do ruchania chodzą a do związku to żadna się nie nadaje.

Gość to powinieneś
mnie qrwy nigdy nie pociągały.

gdzie te laski do ruchania,ty w jakiejś altertnatywnej rzeczywistości dorastałeś i żyjesz,przejdz do pierwszej lepszej knajpy studenckiej,albo tam idą pary,albo faceci,z których oczu aż deseperacja bije.

że oni się na podryw niby wybierają hahahahaahahaha,a to,że laski nie chcą aż tak bardzo związków,wynika z tego ludzie inaczej mają inne wymagania i inaczej zupełnie patrzą na tworzenie związków

Gość Dla kobiet liczy się tylko
seks- dlatego gardzą prawiczkami, dlatego wolą luźne związki albo seks bez zobowiązań itp. Mężczyźni jak zwykle stawiają na rodzinę a kobiety na własną przyjemność. A co do studentek to może i mają one chłopaka ale i tak większość z nich się sponsoruje itp.

coraz mniej jest chętnych,żeby tak sobie ślubować na poważnie komuś,kto nie jest tym stworzonym dla kogoś,już nie mówiąc o robieniu sobie tak dzieci

są pewnie takie co mają sponsora,a ty jakieś badania prowadzisz,że prawie wszystkie tak robią

Gość rrrrrr789789c
ja znam siebie i wiem że sięnie nadaję na związek, a przynajmniej narazie nie jestem na to gotowa. mam gdzieś zobowiązania, wolę czeprać przyjemnosć. nie tęsknię za uczuciem, nie chcę sie zakochać. chcę poznać kogoś, z kim miło spędzę czas, z kim bedzie mnie łączyć wzajemne zaufanie i szacunek. nie chcę sięwiązać, mieć wspólnych planów, tłumaczyć sieze wszystkiego i byc na kazde zawołanie. chcę zachować swobodę i tylko od czasu do czasu się widzieć. kwestie: czy on bedzie mnie szanował po/przed, po jakim czasie zostawiam osobom o mentalności z poziomu podstawówki. no ale niestety, bedę musiała pobwaić się w związek i udawać zaangażowanie, żeby wyłudzić od niego ten seks

Gość ciekawe, że mimo iż
znam towarzystwo studenckie

Gość ciekawe, że mimo iż
rrrrrr789789c Widzisz dla Ciebie liczy się tylko seks i więc nie nadajesz się do związku i tylko ktoś komu również zależy tylko na seksie będzie w stanie o tobie myśleć na dłużej.

Gość ml15
rrrrrr789789c Odezwij się na GG. 45213537 Pomyślimy nad tym układem i może sie dogadamy :)

Gość rrrrrr789789c
ciekawe, że mimo iż no i co z tego? odnoszę wrażenie że w tym kraju ludzie uważają, ze jedynie małżeństwo jest jedyną dopuszczalną relacją między dwojgiem ludzi przeciwnej płci. tak, jakby wszystko inne było gorsze. i jeśli kobieta nie jest zameżna to jest gorsza. a kto nadaje siedo związku lub w nim jest? często nieporadne sierotki marysie, bojące się zostać same, więc wybierają rolę kucharki i sprzątaczki domowej. przyglądam się takim mężatkom i bynajmniej żadnej nie zazdroszczę :/ do związku trzeba się nadawac" hehe, owszem zakasać rękawy i podcierać dziecku dupkę, gotować obiadki i pasjonować się kupkami. No ale przynajmniej "mam męża" i "nie jestem starą panną", mam wymówkę i pomysł na siebie. ufff sąsiadki o mnie nie plotkują

Gość ghyuy
"przyglądam się takim mężatkom i bynajmniej żadnej nie zazdroszczę :/ do związku trzeba się nadawac" hehe, owszem zakasać rękawy i podcierać dziecku dupkę, gotować obiadki i pasjonować się kupkami. No ale przynajmniej "mam męża" i "nie jestem starą panną", mam wymówkę i pomysł na siebie. ufff sąsiadki o mnie nie plotkują" To znajdź sobie faceta co potrafi gotować czy generalnie zająć się domem i dzieckiem sama znam takiego faceta i jest sam.

Gość na minusie
sranie w banie. każdy żyje jak chce. krytykowanie kogoś, kto jest w małżenstwie to idiotyzm.

Gość rrrrrr789789c
każdy żyje jak chce. krytykowanie kogoś, kto jest w małżenstwie to idiotyzm. zgadzam sie. tak samo idiotyzmem jest krytykowanie kogoś kto nie jest w małżesntwie i szuka wolnego związku

Gość na minusie
to po co sie wypowiadać w ogóle? puszczasz sie twoja sprawa, ale nie propaguj tego.

Gość 6789
Dlaczego oni tacy są? - prosta odpowiedź! Mężczyźni są bardziej wrażliwi i bardziej rodzinni a dzisiejszym kobietom zależy głównie na własnej przyjemności seksualnej.

Gość rrrrrr789789c
na minusie to po co sie wypowiadać w ogóle? puszczasz sie twoja sprawa, ale nie propaguj tego. bo chcęo tym pogadać, ale nie pozwolę się obrażać. dla ciebie to puszczanie, bo jesteś ograniczony. seks musi dla ciebie istnieć jedynie w małżeństwie/narzeczeństwie lub związku, choćby najbardziej niedobranych, patologicznych, bez miości. nawet jeśli te pseudo związki rozpadają się po mesiącu i oparte są jedynie na seksie, to i tak, jest to lepiej widziane niz kulturalne i dyskretne spotkania znajomych jesteśgraniczony/a. trudno, twój problem, ale nie nazywaj takiego układu puszczaniem. dla mnie puszczenie, to z pierwszym lepszym w kiblu na dicho - pierwszy i ostatni raz

Gość na minusie
sama jesteś ograniczona

Gość na minusie
seks bez związku to jest puszczanie .

Gość na minusie
czyli qrwienie się

Gość rrrrrr789789c
na minusie jesteś tępy/a

Gość na minusie
nawzajem