Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszałekkkkkkkk

skóra

Polecane posty

Gość koszałekkkkkkkk

jak wygląda skóra po zrzuceniu np. 30 kg? czy ma szanse się to wchłonąć czy pozostaną falujące fałdy?

Gość 0090909
zalezy tez od tempa schudniecia , czy cwiczyąłs itp

Gość koszałekkkkkkkk
ja chciałabym by wypowiedziała się na ten temat osoba co schudła w miare duzo ....jak to wygląda w autopsji

Gość jak ćwiczysz przy diecie
to powinno być ok tylko dieta zdrowa i nie w szybkim tempie, ok 1kg tygodniowo najlepiej, ja schudłam bez ćwiczeń 15kg tyle że po ciąży to rewelacji nie ma więc zaczęłam ćwiczyć i jest od razu poprawa, a fałdki będą na pewno jak skóra jest bardzo rozciągnięta, u mnie brzuch po ciąży nigdy się nie wchłonie choćbym schudła do najmniejszego rozmiaru i ćwiczyła codziennie, po prostu skóra za bardzo się naciągnęła bo brzuch miałam ogromny, w innych miejscach skóra była mało jędrna i wydawała się sflaczała ale ćwiczenia przynoszą efekty. 30kg to bardzo dużo więc trzeba stopniowo i z głową się za to zabrać.

Gość ioklaaaaaa
wygogluj sobie i zobaczysz pewnie jakies fotki na necie i zobaczysz jak to moze wygladac

Gość cincirdia
to zalezy od wieku i budowy u mnie nie ma żadnych rozstepów, ani zbytniej nadwagi wszystko sie bez bólu wchłonęło ale znam osoby, gdzie z brzucha został flak 1 jedynie operacja ratuje

Gość uhehahe
ojej operacja