Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja i tyle ehh

Jestem niepełnosprawna, nigdy nie będę miała faceta

Polecane posty

chcialabym miec przystojniaka, gdy ogladam filmy czesto rycze bo ja taka ładna nie jestem i nie bede, nie bede miala boskiego faceta, zadnego nie bede miala. Nienawidze świata i ludzi

Gość rumianek :)
ja za to jestem śliczna i sprawna i pracuję w dużym holdingu z facetami i też nie mam faceta :( to nie takie proste

Gość
w takim razie szukaj niepełnosprawnego o średniej urodzie.

wole byc sama, albo wszystko albo nic

Gość kaska2112
eeee tam. To nie oznacza, ze masz zerowe szanse na milosc i szczescie. Patrz na zycie pozytywniej, a moze sie uda:)

Gość rumianek :)
" wole byc sama, albo wszystko albo nicę takie rózne jesteśmy, a myslimy tak samo :D

Gość fhjghbvbvv
no wiec bedziesz miala nic

Gość co ci dolega ?
na co chorujesz ?

Gość sdhgsd
nie mysl tak o tym

Gość do wefgb
nie sądzisz że to już przegięcie co napisalaś?

Gość wefgb
jestem tylko tchórzliwym psem, nie wiem co odpisac wiec podkulam ogon pod dupe i chowam sie we własnym gównie :classic_cool: jestem zdrowa fizycznie ale tak glupia i ulomna emocjonalnie ze nikt, nawet najbrzydszy prawik na mnie nie splunie :(

Gość znowu 10 osób pisze..,,
to sobie bądź sama i nie jęcz. skoro ty nie chcesz wadliwego, czemu ktoś ma chcieć ciebie?>>>ciekawe ile alkoholu trzeba spozyc aby taka madrosc zyciowa stworzyc :O

Gość kochanka Franka
No tak,wredne chamy z internetu.Bluzgac tylko umiecie :P sami piekni,sami przystojni.A zakompem siedza rozfajtane brudasy w poplamionych dresach i wielkich brzuchach.Paskudni jestesie. Ja ci powiem autorko tak,znam 2 siostry-blizniaczki.Jedna atrakcyjna,druga z lekkim porazeniem i problemami wzrokowymi.Ta niby arakcyjniejsza nadal nie moze znalesc swojej polowki nadal mieszka z rodzicami ,mimo ze ma 38 lat.ta niby gorsza ma meza dzieci i fajnie jej jest.Zobaczysz,znajdziesz swoje szczescie,nie musi byc najprzystojniejsze dla swiata,ale dla ciebie ;) powodzenia

Gość pijąca poranną kawę
Post z 23:58 jest po prostu żenujący :o

Gość jakiś bezmózgowiec to pisał...
,,wefgb kaleka o marzy o przystojniaku?nawet brzydal ci sie nie nalezy,nie po ta=o matka syna chowa zeby mu taka jak ty zniszczyła życie.wez sobie psa ze schroniska,najlepiej jakiegos wybrakowanego,bez łapy,,i jeszcze do tej popierrrdolonej dupy co się tak wychwala jaka to z niej laska[zwykły lachociąg jesteś jak dla mnie!]już wyleczyłaś swoje kompleksy szmaciaro?ja też jestem niepełnosprawna tak jak autorka,ale wolę być sama niż...w złym towarzystwie!!!

Po co Ci przystojniak? Nie lepiej ktoś inteligentny?

Gość
"No tak,wredne chamy z internetu" ­ no, a autorka to taka uduchowiona jak cholera :D ­ skoro sama leci głównie na wygląd i wyłącznie na "superfacetów", to czemu wymaga od innych, żeby lecieli na nią? ­ każdy jest traktowany tak, jak sam traktuje innych. a ona jest po prostu pustakiem.

Gość odnoszę wrażenie że autorka
jest jeszcze bardzo młodą osobą,dlatego też wygląd partnera jest według niej sprawą priorytetową.zapewniam osobę nade mną,że każdy młody człowiek tak samo myśli niezależnie od tego czy jest sprawny czy niepełnosprawny.pa.

Gość
odnoszę wrażenie że autorka - od kiedy to młodość zawsze oznacza głupotę?

Gość nie wierzęę
Ciekawe po co ci przystojniak? Nacieszyć oczy, pochwalić się znajomym? Nie to w życiu jest najważniejsze :o dla mnie facet "boski", to taki o dobrym sercu. Może temu ja kocham świat i ludzi? I jestem kochana? Zastanów się.

Gość odnoszę wrażenie że autorka
jeszcze napisz;,,Polska dla Polaków,,!zdrowe myślą sobie że tylko im należy się przystojny partner,jak psu miska,ale jak dziewczyna jest w jakimś stopniu niepełnosprawna,to ma się zadowolić byle czym! :o typowe polaczkowe myślenie!rzygać się już chce,od tych waszych mądrości kafeteryjnych :o