Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie teścia

Nie lubię teścia!!!!

Polecane posty

Gość nie lubie teścia

Bo mnie wkurza. Dlatego swoim dzieciom wmawiam że mój teść chce zabrać im ich mame a one w to wierzą i też go nie lubią. Moja żona nie utrzymywała kontaktów tyle lat ze swoim ojcem z kilku powodów. W wieku 19 lat urodziła dziecko Potem wyszła za mnie a ja byłem z biednej rodziny(żaden facet nie był przez niego akceptowany). I cieszy mnie to że nie ma go w naszym życiu.

Gość kaska2112
No fajnie. Najwazniejsze, ze tescia nie ma, nie mieszkacie z nim skoro go nie tolerujecie, ale wmawianie dzieciom glupot to raczej bym odradzala:) Bo po co?

Gość nie lubie teścia
ale moja żona chce utrzymywać z nim kontakty. Co mnie wkurza bo powoli mam go tutaj codziennie. Postanowiłem że synowi żony powiem prawde o jego ukochanym dziadku, że chciał żeby go matka kiedyś usuneła.

Gość załatwiajcie miedzy sobą
sprawy a nie mieszajcie w to dzieci chcesz zrobić na złośc teściowi a zaszkodzisz tym dziecku

Gość kaska2112
No ale po co masz dzieciakowi takie brednie opowiadac? Ile ma wgl lat? Masakra. Gdybym to uslyszala jako dziecko, to pewnie bym Cie znienawidzila, ze mi dziadziusia ukochanego obrazasz. Ciebie moze tez tesciowa nie chciala albo tesc, jak rowniez Twoi rodzice, ale co to ma do rzeczy? Zyj swoim zyciem, nie pierdol dzieciakowi glupot!