Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c

Ale jestem wściekła na córkę.

Polecane posty

c.c.c.c.c.c.c.c.c.c.c dobrze zrobiłaś 18 lat to nie czas na seks. A tym bardziej nie powinna z nią rozmawiac o zabezpieczaniu bo to tak jak by jej pozwalała na to

Gość koleś123
dobrze ale czasy się troszeczkę zmieniły,teraz to idzie do przodu i młodzież zaczyna wcześniej.przecież ona i tak to zrobi jeśli będzie chciała,nie będzie Cię o zgodę pytać,a kto wie może już to zrobiła... nie zatrzymasz tego,tych buzujących młodzieńczych hormonów,lepiej porozmawiaj z córką o zabezpieczeniu itp.

Dobrze ale ja nawet nie wiem kto to jest ten "Nikuś". Nie chcę żeby córka sypiała z byle kim.. :o

Najlepiej zrobisz jak przeprosisz corke i porozmawiasz o zabezpieczeniu. Ona ma 18 lat i tak to zrobi czy tego chcesz czy nie! Apropos tej miny corki co cie tak rozbawila, ciekawe jaka ty bys miala mine gdyby w trakcie seksu z mezem weszla corka:D

No na pewno by nie było fajnie jak by córka nam wpadła do sypialni. Z resztą staramy się to robić jak nie ma jej w domu. Po za tym jak już musi się seksić to niech chociaż robi to z kimś kogo kocha..

Gość Ha ha ha ha he
Powiem wprost- z takim twoim podejściem dziewczyna ucieknie z domu a wróci z trójka dzieci. pewnie sama się szmacilas z każdym a pierwsze dziecko usunęłaś w wieku 15lat. Co do rozmowy o zabezpieczeniu powinna się dowiedzieć o wszystkim w wieku 15 lat bo wszystko teraz już wie od koleżanek które pewnie jej uświadomiły że podczas okresu i pierwszego razu ciąża nie grozi.

No wlasnie nie bylo by fajnie co? To pomysl ze corka czula sie podobnie gdy ty czytalas jej sms. Pozatym corka chyba nie darzy cie zaufaniem skoro nie przedstaqwila ci chlopaka. I skad wiesz ze go nie kocha? Pytalas ja? Nie mozesz wybierac jej chlopakow. Zastanow sie nad tym. Bo przez takie akcje corka w ogole sie od ciebie odizoluje i wtedy bedzie lament.

Gość onabezogona 29
To skończone świństwo co zrobiłaś. Współczuję córce takiej matki...

Jeżeli to jej chłopak to nawet mi o nim nie powiedziała. Nie wiem nawet jak mu na imię, w telefonie zapisała go jako "Nikuś", nie wiem ile ma lat, czy są razem, czy długo..

Wlasnie nic nie wiesz o tym chlopaku. A dlaczego? Bo corka widocznie nie czuje potrzeby zeby ci powiedziec. Moze sie boi? Pogadaj z nia powiedz ze ci wstyd ze zrobilas jej takie swinstwo, popros zeby powiedziala ci cos o tym chlopaku zeby go zapprosila. Sprobuj zalagodzic jakos sytuacje bo jak narazie nie widze zeby bylo ci przykro...

Gość ja też dzisiaj nie gotuję
jesteś durna i zacofana, zabrała 18 letniej córce telefon i sie burzy bo córka o seksie myśli..ja bym się wkurzyła ale jakby moja córka miała lat 10 a nie 18..urwałaś się z choinki czy jak ?? współczuję takiej matki jak Ty..moja też taka była i teraz jak mam lat 27 to nie utrzymuję z nią kontaktu, własnie min za to , że nie potrafiła ze mną rozmawiać..żal

W sumie to głupio zrobiłam.. Nie chciałabym tak żeby córka wpadła nam do sypialni w czasie seksu i późnej mi to głośno wypominała na każdym kroku. :o Ona w sumie już nie jest małą dzidzią tylko młodą kobietką chociaż dla mnie zawsze będzie małą dziewczynką to ona może mieć już swoje potrzeby.. Ale no mogłaby z seksem jeszcze poczekać. Nie umiem z córką rozmawiać na ten temat.

Gość tak skończy w więzieniu
18 lat i dziewica? To się uchowała :D Moja córka jest rok starsza. Jak miała 13 lat to odbyłam z nią rozmowę na temat antykoncepcji. Jak miała 16lat to ją zapisałam do ginekologa żeby z lekarzem porozmawiała. Do dnia dzisiejszego córka nie rozpoczęła współżycia,ale od niej wiem,że już 2 razy było blisko. Za to 90% jej koleżanek z klasy ma już pierwszy raz za sobą. Właśnie przed świętami się okazało że jedna dziewczyna jest w ciąży. Też była z rodziny gdzie rodzice krzyżem w kościele leżeli a o tych sprawach nie mówili bo słowo seks było tabu... Głupio robisz,jesteś na jak najlepszej drodze żeby zostać młodą babcią.

Gość Zojkaa
hahaha.. ludzie ! zyjemy w 21wieku ! no tak ,w ogole nie rozmawiaj z nia na temat seksu, zabezpieczen, chorob itp. Seks juz nie jest tematem tabu, a Twoja corka jest dorosla i wyobraz sobie, ze telefon nie jest jej w cale potrzebny aby uprawiac seks ! I nie masz nawet pewnosc czy dalej jest dziewica czy nie. Przede wszystkim oddaj jej telefon i przepros za czytanie jej korespondencji. Powiedz, ze wiesz ze juz nie jest Twoja mala coreczka, ale dalej bardzo sie o nia martwisz i nie chcesz zeby spala z byle kim itp. Powiedz ze jezeli ten chlopak jest dla niej kims waznym, niech zaprosi go do domu zebyscie mogli na spokojnie sie poznac.

Gość Ha ha ha ha he
O chłopaku nic nie wiesz. nie dziwię się. Ja mam 21 i takiej matce napewno bym nie powiedziała. A tak? Moja mama wiedziała o wszystkim.