Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tradjs

Czy grzybica pochwy nie została wyleczona ?

Polecane posty

Gość tradjs

Miałam silny stan zapalny, od 10 dni srosuję gynalgin, maści pimafucin oraz brałam tabletki doustne Mycosyst. W okolicach pochwy jest już ok, nic nie piecze, nie boli. Ale na wzgórku łonowym oraz wargach sromowych, bardziej na górze dalej jest zaczerwienienie i odczuwam świąd. Wiem, że powinnam iść do ginekologa. Tylko teraz nie wiem czy dalej wstrzymywać się z seksem ?

Mysle że z sexem daj sobie spokój dopóki całkiem nie wyleczysz. Natomiast chciałam się spytać, czy te leki są bez recepty?

Gość tradjs
leki są na receptę, byłam u ginekologa :)

Gość tradjs
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

Gość tradjs
boki zrywać anonimku :)

Gość xyz?
W 10 dni nie wyleczysz silnego stanu zapalnego. Teraz nie jesteś wyleczona, jedynie leki zminimalizowały objawy choroby - przyczyna nadal jest, nadal smaruj maścią, nie uprawiaj seksu, zadbaj o probiotyki odbudowujące florę bakteryjną.

Gość infor
Wybierz doświadczonego specjalistę. Wystarczy zobaczyć np www.wizyty.info lub www.wizyty.tel a dostaniesz nie tylko receptę ale praktyczne wskazówki.

12:27 tradjs Miałam silny stan zapalny, od 10 dni srosuję gynalgin, maści pimafucin oraz brałam tabletki doustne Mycosyst. W okolicach pochwy jest już ok, nic nie piecze, nie boli. Ale na wzgórku łonowym oraz wargach sromowych, bardziej na górze dalej jest zaczerwienienie i odczuwam świąd. Wiem, że powinnam iść do ginekologa. Tylko teraz nie wiem czy dalej wstrzymywać się z seksem ?" Jak konowały chcą zarobić to nie bardzo:P.Ale polecam płukanie nadtlenkiem wodoru i związkami miedzi-podobno pomaga:classic_cool:.

"infor Wybierz doświadczonego specjalistę. Wystarczy zobaczyć npwww.wizyty.info lubwww.wizyty.tel a dostaniesz nie tylko receptę ale praktyczne wskazówki." Doświadczonego w wyciąganiu forsy od frajerów:P.

Gość eRzecznik Polpharma
Witam, Jeżeli są dolegliwości, wskazana kontrola u lekarza. Leczenie było prawidłowe. Do czasu badania i potwierdzenia wyleczenia przeciwwskazane kontakty seksualne. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl