Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cok15

Co mam zrobic ?Pomozecie?

Polecane posty

Gość cok15

Mam dosc ...moja rodzina jest nienormalna .MIeszkam w totalnym syfie , jak mowie rodzicom ze wstydze sie kogos nawet przyprowadzic do mojego pokoju to mowia ze jak bd dorosla to sb uzadze jakos bo to bd moje mieszkanie kiedys.. to jest za dlugo,tyle lat mam sie meczyc w tym syfie..Moj tata wyjezdza za granice i go nie ma dlugo czasu a ja wtedy zostaje w domu z dziadkiem ktorego nie cierpie i mama , ktora mnie o byle co bije ,wrecz wali po glowie rekami i wyzywa...Skarzy tacie na mnie jakies historyjki a on trzyma jej strone i mi nie wierzy .Mam juz dosc tej sytuacji, chcialam sie podjac jakiejs pracy ale jestem za mloda bo mam 15 lat, tata tez jest za mama i jak ma cos w tym domu zrobic to sie wymiguje bo tlumaczy ze to bd moje mieszkanie i ja mam sb wyremontowac jak dorosne. To straszne jak oni mnie traktuja, smieja sie ze mnie jak mama cos wspomina o chlopakach ,lub o mojej przyszlosci, najchcetniej bym wyjechala daleko od nich..Jak ja ich slucham czasem to mi sie wyc chce,nie licza sie ze mna wgl ..;'(

Gość Nie tu
To temat o chirurgii plastycznej. Przenies temat w inne miejsce