Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonumnocte

seks

Polecane posty

Gość bonumnocte

Witam. Słuchajcie... mam 15, prawie 16 lat. mam chłopaka, który niedługo skończy 18, ale to nie ważne. od jakieś miesiąca już współżyjemy... najgorsze jest to, że się nie zabezpieczamy, dlatego że albo on nie kupi, albo nawet tego nie planujemy... wiem, że to głupie ale sami rozumiecie, emocje, podniecenia etc. ale zawsze kiedy czuje że zaraz bedzie miał wytrysk to kończymy. wtedy idzie się wykąpać i z reguły dalej to robimy... jest 26.12 a ja powinnam okres dostać 2tyg temu. na początku nie było to dziwne bo mam okres od 2 lat ale mam coś z hormonami i mam zaburzone te cykle miesiączkowe, czasem od stresu, płaczu etc. no i tż tak na początku myślałam, bo niedługo on ma 18-stke i nie znam jego rodziny i ten stres jak to bedzie i wgl jego była też się miesza. ale to już dwa tygodnie! i nie wiem czy od pierwszego razu może się zaburzyć ten cykl, albo nie wystarczało umycie. czytałam też że wcale nie musi być wytrysku, wystaczy że przedostaną sie plemniki... pomożcie! przecież ciąża w wieku 15 lat to byłaby totalna masakra, jeszcze w tych czasach. nie skończona szkoła.. sami wiecie. chce zrobić test ale boje się wyniku. może są jakieś inne sposoby? pomożcie!

Gość wiesz co Ci napiszę???
że jesteście głupimi i nieodpowiedzialnymi małolatami! Jak można tak lekko podchodzic do spraw seksu? Czy wiesz co to znaczy wychować dziecko? I to, że jako formę "antykoncepcji" uważacie "stosunek przerywany" nic wam nie da. Mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży, bo to byłaby straszna krzywada dla dziecka miec tak pustych rodziców, ale 2 tygodnie to bardzo duże spóznienie i nie wróży nic dobrego

Gość bonumnocte
jestem tego świadoma ;] pisze tu żeby mi ktoś poważny pomógł, a nie opieprzył. myślisz że ja sie z tego ciesze? nie! a jeżeli tyle masz do powiedzenia to dziękuję bardzo.

Gość bonumnocte
jestem tego świadoma ;] pisze tu żeby mi ktoś poważny pomógł, a nie opieprzył. myślisz że ja sie z tego ciesze? nie! a jeżeli tyle masz do powiedzenia to dziękuję bardzo.

Gość bonumnocte
nwet nie masz pojęcia co teraz przeżywam. potrafisz tylko opieprzyć, troche empatii. dobrze wiem ze byliśmy głupi. ale nie pisze tu żeby sie podłożyć i żeby każdy mnie zjechał..

no chyba nie jesteś świadoma, bo gdybys była, to nie dopuściłabyś do takiej sytuacji i czego tu oczekujesz? że ktoś ci napisze "nie martw się, napewno nie jesteś w ciąży"? Na miejscu twoich rodziców sprałabym ci dupe i ukróciła kontakty z chłopakiem dopóki oboje nie zmądrzejecie. Poza tym 15 lat i seks? Porażka

Gość bonumnocte
nie popadaj w paranoje. nie wiem ile masz lat nie obchodzi mnie to. ale to moje życie i chyba ja bede o tym decydowac w jakim wieku uważam za stosowne. nie oczekuje że pogłaszczesz mnie po plecach i obiecasz ze bedzie dobrze, tylko czekałam na odpowiedź od jakis dziewczyn które miały ten sam problem, a nie od jakiś rozżalonych osób któży tylko czekają żeby opieprzyć nieodpowiedzialne, niedojrzałe osoby. jak juz musisz to idź hejtować gdzie indziej

:O:O:O:O dobrze, że są kretynki które dbają o przyrost naturalny! będzie miał kto zarabiać na nasze emerytury! chłopak spierdoli, a Ty zostaniesz z dzieckiem - gratuluję zrujnowania sobie życia!

to jest forum, więc moge sobie pisać, gdzie tylko mam ochotę, a ty sama sie podkładasz, i wiesz co- rozżalona jestem jak czytam posty durnych panienek, które myśla dupą zamiast głową, a potem panika, skoro chcesz się bzykac, to pomyśl najpierw nad porzadnym zabezpieczeniem, bo to w takim wieku podstawa

Gość bonumnocte
tak pisze na forum bo wiem ze nie jestem jedyna, chyba po to powstało. tak kurde byłam głupia! ale co teraz zrobie nic! wiec co mi da twoje gadanie. gówno. wiec odpuść..

to czego oczekujesz po forum? test zrób i będziesz wiedziała na czym stoisz, a nie teraz się boisz- juz trochę za późno

Gość bonumnocte
no bo czytałam i inne dziewczyny mówiły że miesiaczka się spóźnia przez stres, lub pierwszy seks etc. myślałam że ktos mi powie wiecej na ten temat, a nie że mnie zrypie, tyle to ja sama sobie powiem jak tylko o tym pomyśle. wiec wyrzuów sumienia i głupich myśli w głowie to mam nadmiar, ale dziękuje

nigdy nie słyszałam, żeby po pierwszym seksie spóżniała sie miesiączka, a nawet jeśli to stres, to i tak za długo, mam nadzieje że będziecie mieli więcej szczęści, niż macie rozumu, bo na dziecko to zdecydowanie za wcześnie, zrób ten test, bo i tak inaczej się nie dowiesz, a jak będzie negatywny, to popierdzielaj w podskokach do ginekologa, żeby pomógł ci dobrać odpowiedna antykoncepcje i nie licz wyłącznie na faceta, tylko ty tez kupuj gumki

Gość bonumnocte
dziękuję, dużo mi to daje. no zrozumcie.. ja nie wiem co mam ze sobą zrobić od paru dni.. mój tata jest bardzo zasadniczy, staromodny i dziecko w tych czasach z tym wieku byłoby końcem... jestem bardzo religijna pod tym względem, ze oddaje sie w rece Boga, bo to On przygotował nam ten idealny plan na życie... i nie wyobrażam sobie usunięcia tego dziecka, a pewnie mój tata by tego ode mnie oczekiwał, a tego bym nie przeżyła. tej świadomości, boje się cholernie, szukam jakiejś pomocy tutaj, wiec przestańcie mnie tyrać, bo już tego mam za wiele

Gość Głupiutka nastolatka
nic dodać nic ująć.Wczesniej miałaś pomyślec o zabezpieczeniu żeby teraz nie płakać. Zrobisz test to się dowiesz nic wiecej Ci tu poradzić nie możemy.

Gość bonumnocte
kolejna życzliwa. pisałam.. czekałam z poradą na inne dziewczyny które mogą mi o tym powiedzieć wiecej, które miały ten sam problem, a wiem że są takie, a nie osoby które gówno wiedze i tylko chca mnie styrać

miałam się już nie udzielać, ale podniosłaś mi ciśnienie tekstem o osobach, które gówno wiedzą- na temat zaplodnienia, cyklu miesiączkowego, rodzaju zabezpieczen, powodach spóźnienia miesiączki mam wiedzę milion razy większą, niż ty i juz ci napisałam durna pipo żebyś zrobiła test, a ty dalej swoje- 10 zł ci szkoda, czy nie masz? jak taka religijna jesteś, to przecież i tak wszystko jedno, czy jesteś w tej ciąży czy nie, bo i tak jej nie usuniesz, z drugiej strony religijnośc i seks przed ślubem jakoś mocno sie kłócą

Gość bonumnocte
zakonnicą nie jestem ale w dzisiejszych czasach kto żyje w czystości przed ślubem, zastanów się.. i kurwa po raz setny nie pisze tu do was wiec zejdźcie ze mnie! a test kupie do cholery, po porstu myślałam że dowiem się tu czegoś wiecej niż tego że jestem głupia!

Gość myskaff
Jesli spoznia ni sie okres masx wątpliwości zrob test, idz do lekarza!!! 2 tyg to duzo, seks nie zabawa powinnas wiedzieć nikt nie pochwala tego, pomysl jesli jestes w ciazy to sama jestes jeszcze dzieckiem? Chces pocieszenia? Ale za co? Za brak odpowiedzialnosci i zabawe w dorosłość? Moglas sie zabezpiezyc

Gość bonumnocte
takie gdybanie gówno da. oczekiwałam porady, widać na internautach nie można polegać? troche emparii, zrozumienia. nie znacie mnie, wystarczyła chwila zapomnienia i robicie ze mnie naiwną dziwnke, która chce sie zabawić w dorosłych. darujcie sobie

Gość myskaff
Nie mowimy tego zlosliwie.... Tylko po to bys pomyslala, mozna byc ze soba rozumiem ze sie kochacie mozecie uprawiac sex...ale on ma konsekwencje na cale zycie, szkoda mi cie jak mialam 18 lat tez to przerabialam. Kiedy mialas ost okres? I ile trwaja twoje cykle

Gość bonumnocte
no w końcu ktoś, myślałam że omge z kimś tutaj pogadać, a wtedy dopiero pójde do mamy, bo zwyczajnie sie boje , a z nią ciążko się rozmawia na takie tematy. mam okres od 2 lat, i jest baardzo nieregularny., na poczatku też miałam spóźnienia do 2 tyg. ale początki są takie wiec to mnie nie dzwiło. a burzliwe hormony mam akurat po mamie wiec te cykle są rozbiegłe, ale o tydzień max, ale z reguły sygnalizowały je bóle wiec mniej wiecej miała świaodomość kiedy dostanę... ostatni miałam 14 listopada.. wiec na maxa 20 powinnam dostać a tu nic

Gość zyciowa porazka? nie..
mialam podobnie i tez spoźnial mi sie okres. a wiesz dlaczego bo denerwowałam sie ze moge byc w ciazy, stres robi swoje i po 2 tyg zrobilam test - wyszedł negatywny wiec koniecznie zrób test

co ty dziewczynko pieprzysz? jaka chwila zapomnienia? sama napisałaś, że robicie to od miesiąca bez zabezpieczenia, a między stosunkami twój facet sie kapie, więc robicie to z pełną świadomością

Gość myskaff
Twoje teksty świadczą o niedojrzałości, nikt nie mowi ze jestes dziwka tylko to ze jestes za mloda na matke i sama dobrze wiesz o tym, poprosty dziewczyny pisza to z taka przestroga dla innych i z aluzja do ciebie , otoz jest 21 wiek a nawet w kiosku mozesz kupic antykoncepcje, w aptece sa dostepne globulki anty, prosse cie to ze sie zapomnialas moze miec konsekwence

Gość bonumnocte
jeju o to mi chodziło. widać jednak niektóre osoby mają ten sam problem. nie mówie że na sto też tak musze mieć, ale to mnie troche uspokoi! :) jutro lece po test.

Gość myskaff
Ile trwaka cykle ost mialas 14 listopad a przed i przed ostatnio??

Gość bonumnocte
mówiłam że pierwszy raz taki był? ;]

Gość bonumnocte
no różnica 4-7 dni