Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaoala

SEX Z CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość oaoala

Witam.Mam problem ze swoją oziębłością seksualną..ale ze swoim chłopakiem.Jesteśmy już ze sobą 2 lata,a ani razu nie uprawialiśmy seksu.Gdy jestesmy pod wpływem alkoholu dochodzi do pieszczot ale zdarza się to bardzo rzadko.Boję się,że problem leży w mojej psychice.Często się masturbuję,nawet co dwa dni.Bałam się,że może problem leży w tym,że mój facet mnie nie pociąga,lecz gdy robie sobie dobrze często o nim myślę.Bardzo pragnę tego,żebyśmy w końcu mogli uprawiać seks jak w każdym związku.Ale gdy zupełnie na trzeźwo poruszamy ten temat,nic z tego nie wychodzi. Bardzo chcę się kochać ze swoim partnerem,mam na niego bardzo często ochotę,ale za dużo myśle o tym,jak się zachować,jak to będzie wyglądało,jak do tego doprowadzić,jak się zachować po.Co mogę zrobić,żeby przestać się tym zadręczać?Chłopak po prostu już zaczyna mieć wątpliwości czy go kocham i czy mi się podoba.Widzę,że bardzo się przejmuje jak i ja.Chociaż ja już sobie to tłumacze tym,ze on nie potrafi się do tego zabrać..Proszę o pomoc.Pozdrawiam

Gość pytam_tak__
masz 17 lat?