Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunsetxxx

krwawiernie po stosunku po porodzie

Polecane posty

Gość sunsetxxx

hej jestem 2 msc po porodzie moj pierwszy stosunek byl bez zabezpieczenia (prazerywany) 2 dni pozniej dostalam niby okres ktory trwal 4-5 dni dzis kolejny raz zdecydowalismy sie na seks po ktorym zaczelam krwawic czy to normalne? czy moge byc w ciazy ?prosze o pomoc

Gość Kasleja
stać was na dziecko, nie stać was na gumki?

Gość sunsetxxx
naprawde pocieszajace

Gość Kasleja
:P Żartuję, wiem, że się zdarza. Niech się zdarza najrzadziej. Pewnie nie jesteś w ciąży, skoro nie skończył w Tobie.

Gość sunsetxxx
nie po prostu nie mielismy nawet w planach tego pierwszego razu. tym razem juz sie zabezpieczelismy myslalam ze to miesiaczka ... jestem cala w panice ...

Gość Kasleja
jeśli nie skończył, to nie jesteś w ciąży, na bank nie :-) Z resztą, możesz zrobić test i się upewnić, że nie jesteś.

Gość sunsetxxx
wiesz co robuilam jeden test po 5 dniach od tego zdarzenia i wyszedl negatywny chociaz bylo chyba troche za wczesniee . nie wiem juz co mam myslec :( wiesz taka glupia sytuacja ludzi czasem ponosi :( i wiesz 2 dni po tym dostalam twj niby miesiaczki byla normalna trwalo to 4 lub 5 dni i dzisiaj kolejny raz postanolismy sprobowac i znowu krwawie wiec zastanawialam sie czy to w ogole byla miesiaczka :(

Gość Kasleja
ja po cc też miałam coś podobnego. Karmisz piersią? Jeśli tak to nie masz cię czego obawiać. W ogóle myślę, że nie masz się czego obawiać

Gość sunsetxxx
karmilam tylko 2 tygodnie i dokarmialam butelka bo mialam malopokarmu ktory pozniej zanikl. teraz jak spojrzalam to bardzo malo tego juz leci . i tak sie boje jak chilera ;(

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
Na pewno to jutro czwartek. Przerywany nie jest metodą antykoncepcji, mozesz byc w ciązy.

Gość Kasleja
to pewnie hormony po porodzie. Nie martw się.tuz przed okresem nie zachodzi się w ciążę. Z resztą, zeby miec dziecko trzeba sie trochę napracować :P

Gość sunsetxxx
wiem wiem na moje pracowałam 3 miesiące dzień w dzień :D chociaz mimo wszystko jestem przerazona :<

Gość powiem wam coś szczerze
Najpierw są dni plodne potem miesiaczka. po porodzie gdzie pojawiła się pierwszy raz jest jak najbardziej możliwe zajście. Zrób za tydzień beta HCG wyjdzie czy jesteś czy nie. testom z moczu nie wierz. ja robiłam był negatywny bo było przed miesiaczką a to był ten co można niby wcześniej a w dniu spodziewanej @ wyszła blada druga kreska

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
Po porodzie wszystko jest tak rozregulowane, ze nie wiem jak mozecie mowic, ze na pewno nie jest w ciazy. bo przed domniemanym okresem

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
a poza tym w zyciu jest tak jak chcesz byc w ciazy to nie zachodzisz trzeba sie napracowac a jak nie chcesz to raz wystarczy , nawet przerywany ZYCIE

Gość sunsetxxx
chociaz 5 dni po tym stosunku przerywanym krwawilam dosyc ostro ze spalam z 3 podpskami wiec co to moglo byc innego niz okres . ten niby okres trwal okolo 5 dni. a dzis stosowalismy kondoma bylam zestresowana i dosyc sucha w srodku to bylo tak z marszu bo maly nie spal wiec moze mialam za sucho ? na razie to cale krwawienie ustapilo. moze po prostu podrazilismy tam cos. az mi glupio pisac takie rzeczy ... tylko jestem cala w nerwach :( przepraszam za szczerosc

Gość Powiem wam coś szczerze
Jeżeli od tego stosunku bez przerwatywy minęło 2 tygodnie weź jutro pieniążki idź do labolatorium i popros o zrobienie beta HCG.

Gość sunsetxxx
tak tak cos kolo tego minelo . ja sie musze puknac w koncu w ten glupi leb przez ten brak myslenia naprawde ;///

Jeżeli ten test wyjdzie negatywny udaj się do lekarza ginekologa opowiedz że po stosunku krwawisz i zapytaj od czego to może być. Być może cię przebada i poda przyczynę.

Więc zrób ten beta. Test z moczu ci jeszcze nic nie wykarze. Albo zrób z moczu jeśli wyjdzie negatywny jeszcze upewnij się poprzez bete. Bo mi wyszło z moczu ok. 5-6 dni przed @ negatywny z moczu a okazało się że jestem:)