marika222 0 Napisano Grudzień 26, 2012 czeesc. nie wiem co ze sobą zrobić.. kochałam się z moim chłopakiem dzisiaj bez prezerwatyw, ale dosłownie chwilkę, bo bałam się zajść w ciąże czy możliwe jest zajście w ciąże mimo tego, że mój partner nie miał wytrysku, ani nic z tych rzeczy. trwało to z minutee, bo się bałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanessalife Napisano Grudzień 26, 2012 Witam , z tego co wiem to jest to mozliwe ponieważ mężczyźnie może polecieć trochę nasienia przed wytryskiem, nie martw się na zapas bo to co napisałam nie jest jednoznaczne z twoją sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika222 0 Napisano Grudzień 26, 2012 martwoę się i to za bardzo, ale straach... jak rozmawiałam z partnerem to nic z tych rzeczy i, że jest pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroowkakarmelówka Napisano Grudzień 26, 2012 Zrób sobie dzisiaj świąteczne postanowienie, że nie kochacie się dopóki on nie nabędzie gumek. I tego się trzymaj, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika222 0 Napisano Grudzień 26, 2012 emocje czasami biorą góręę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroowkakarmelówka Napisano Grudzień 26, 2012 To jak nie umiesz się opanować, to sama trzymaj w pogotowiu gumki zawsze. Albo idź po tabletki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskaff Napisano Grudzień 27, 2012 Lec do lekarza po tabletke po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielka233 Napisano Grudzień 28, 2012 Raczej nie. Ale jeśli się boisz, to rzeczywiście miej zawsze przy sobie prezerwatywy. Możesz też określać sobie dni płodne i niepłodne np testerem na ślinę. To bardzo dobre rozwiązanie. W dni płodne nie współżyjcie w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach